AKG N9 Hybrid

Trådløse omsluttende hovedtelefoner med suveræn HD-lyd, ægte adaptiv støjreduktion og Zoom-certificeret perfekt opkaldskvalitet

Getting started with your AKG N9 Hybrid

Getting started with your AKG N9 Hybrid

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Strømforsyning
5V 1A
Frekvensområde (passiv)
20 Hz - 40 kHz
Frekvensområde (aktiv)
20 Hz - 40 kHz
Mikrofon-frekvensområde
20 Hz - 16 kHz
Impedans: 32 ohm
Følsomhed
98 dB SPL ved 1 kHz
Maksimal SPL
95 dB
Mikrofonfølsomhed
-38 dBV/Pa ved 1 kHz
Maks. indgangseffekt: 30 mW
Maksimal brugstemperatur
45 °C
Enhedsstørrelse
dynamisk enhed på 40 mm
Vægt
281 g
Bluetooth-version
V 5.3
Bluetooth-profilversion
A2DP V1,4, AVRCP V1.6.2, HFP V1,8
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2,4 GHz–2,4835 GHz
Bluetooth-sendeeffekt
< 11 dBm
Bluetooth-sendermodulering
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz trådløs bærefrekvens
2,4 GHz - 2,4835 GHz
2,4 GHz trådløs transmittereffekt
<9 dBm (EIRP)
2,4 GHz trådløs modulation
GFSK
Batteritype
Litium-ion-batteri (1050 mAh/ 3,8 V)
Ladetid
3 timer fra tomt batteri
Musikspilletid med Bluetooth slået til og aktiv støjreduktion slået fra
Op til 100 timer
Musikspilletid med Bluetooth og aktiv støjreduktion slået til
Op til 55 timer
Musikspilletid med 2,4 G slået til og aktiv støjreduktion slået fra
Op til 85 timer
Musikspilletid med 2,4 G og aktiv støjreduktion slået til
Op til 45 timer
Musikspilletid med AUX og aktiv støjreduktion slået til
Op til 40 timer
Taletid med aktiv støjreduktion slået til (Bluetooth)
Op til 35 timer
Taletid med aktiv støjreduktion slået til (2,4 G)
Op til 30 timer

Nyd fordelene ved problemfri tilslutning og HD-lyd Lydperfektion - med arven fra AKG Studio Fantastisk lyd uden besvær Fantastiske lydmuligheder, der matcher dine behov Skabt til lydperfektion

Når det er tid til at nå dit mest kreative mentale rum, skal du bare tage dine omsluttende AKG N9 Hybrid hovedtelefoner på. Du får AKG-referencelyd med HD-kvalitet i både trådløs og kabelforbundet tilstand. Ægte adaptiv støjreduktion omslutter dig med rumlig lyd og trækker dig ind i dit flow, så du finder dit kreative fokus i selv de mest støjende omgivelser. USB-C-donglen på 2,4 GHz forbindes problemfrit med enhver enhed via Bluetooth® og passer elegant ind i venstre ørekop, når den ikke er i brug. Når det er tid til et møde, annullerer fire virtuelle adaptive mikrofoner med stråleformet opfangningsprofil al støjen, mens du opfanger hver eneste nuance af din stemme, uanset om du arbejder hjemme eller på kontoret. Desuden er AKG N9 Hybrid Zoom-certificeret. Det ultralette bånd og de polstrede ørekopper i PU-læder er komfortable nok til at give dig ekstra klarhed og ren, uforvrænget lyd hele dagen, hver dag. Og med 100 timers spilletid* kommer du igennem en hel arbejdsuge, før du skal genoplade.

Tilslut den smarte USB-C-dongle, der er praktisk gemt i ørekoppen (USB-A-stik medfølger), i enhver enhed for øjeblikkelig og problemfri forbindelse. Med multipunkt-forbindelsen kan du nemt skifte mellem et opkald på din telefon og et Zoom-møde på computeren. Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair giver en problemfri oplevelse, når du opretter forbindelse til flere enheder. AKG N9 Hybrid-hovedtelefonerne forbindes via Bluetooth® med enhver Apple-, Android- eller Windows-enhed.
40 mm dynamiske enheder med flydende krystalpolymer (LCP) membraner leverer detaljer over en bred skala og fremragende dynamisk lyd med ultralav forvrængning og hurtig transient respons. Bassen er fyldig og nøjagtig, vokaler er klare og præcise, og de høje toner er meget livagtige. Og AKG N9 Hybrid-hovedtelefonerne understøtter HD-lyd - både via 3,5 mm jackkablet og trådløst via Bluetooth. LDAC sikrer enestående 24-bit kvalitetslyd, så hver detalje er i fantastisk opløsning - og derfor tættere end nogensinde på studiekvalitet.
Sammen med den kraftfulde AKG-referencelyd forvandler AKG N9 Hybrid hovedtelefonerne alt stereoindhold fra enhver enhed til virtuel surroundlyd. Det brede lydbillede og den detaljerede placering af instrumenter og vokal gør din yndlingsmusik endnu mere medrivende. Du får en mere detaljeret, realistisk og fordybende oplevelse.
Brug ægte adaptiv støjreduktion-teknologien i topkvalitet – som kan tilpasses via appen – til at bestemme præcis, hvor meget af omverdenen du vil høre. Med automatisk kompensation registrerer seks mikrofoner automatisk støj fra omgivelserne og foretager justeringer i realtid. Eller du kan manuelt vælge dit foretrukne niveau for automatisk støjreduktion. Når du ikke vil afbryde dit flow, kan du skrue helt ned for omgivelserne med støjreduktion, som automatisk tilpasser sig lydniveauet omkring dig.
4 virtuelle adaptive mikrofoner med stråleformet opfangningsprofil (2 på hver ørekop) overvåger konstant støjniveauet i dit miljø, så din stemme er den eneste lyd, andre vil høre, på et telefonopkald eller en videokonference. AI-maskinlæring undertrykker intelligent omgivende støj baseret på dit individuelle støjscenarie. Det hydrodynamiske vindtætte design reducerer forvrængning fra luftfriktion betydeligt, så du får krystalklare opkald, selv udendørs. AKG N9 Hybrid hovedtelefonerne er Zoom-certificerede. Det er din garanti for kommunikation i høj kvalitet og fuld funktionel kompatibilitet med den førende videokonferenceapp. Og LED-indikatoren på donglen fortæller dig straks, om du er slået til eller fra.
Åbn AKG Headphones-appen, og brug stemmeindstillingen til at finjustere din stemme til møder, præsentationer eller endda optrædener. Du kan også bruge lydindstillingen til at tilføje mere bas eller diskant til andres stemmer. En lydniveauoptimering justerer andres lydstyrke, så du aldrig behøver at bede nogen om at sige noget eller fortælle dem, at de taler for højt. Endelig finjusterer Voice Aware, hvor meget af din egen stemme, du hører, når du taler, så du ikke forstyrrer andre ved at tale for højt i en overfyldt kaffebar eller metrovogn.
Lyden stopper automatisk, når du begynder at tale, så du kan få en hurtig snak uden at tage hovedtelefonerne af. *Ikke tilgængelig med 2,4 GHz-forbindelse
Det ultralette hovedbånd og de polstrede ørekopper er så komfortable, at du kan nyde ekstra klarhed og uforvrænget ren lyd hele dagen, hver dag. Når du ikke bruger den medfølgende USB-dongle, passer den perfekt ind i venstre ørekop, så den aldrig bliver væk og altid er inden for rækkevidde. Lydstyrken kan nemt styres ved at dreje på ørekopknappen.
Brug AKG Headphones-appen til hurtigt at opsætte den mest realistiske lyd til dine film, din musik og dine spil. Du kan også tilpasse dine lydchatindstillinger, justere mængden af omgivende lyd, du vil høre, og oprette et tilpasset høreprogram med Personi-Fi 2.0.
Gå dagen i møde uden at skulle genoplade batteriet en eneste gang. AKG N9 Hybrid har op til 100 timers spilletid med Bluetooth® (aktiv støjreduktion slukket) og op til 85 timer med USB-C-donglen (aktiv støjreduktion slukket).