DMS100 Instrument Set

Firekanals 2,4 GHz digitalt trådløst instrumentsystem

Getting started with your DMS100 Instrument Set

Quick Start Guide

Get up and running in no time with our easy-to-follow Quick Start Guide

Product Registration

Register your product

Do you own this product? Register it here! And claim your warranty or service easily

Register now

Documents & Downloads

Specifications

Bærefrekvens
Digital 2,4 GHz
Kryptering
256-bit AES
Samtidig drift
Ja, op til fire sameksisterende systemer
Arbejdsområde
30 m
Forsinkelse
<= 2,9 ms
Frekvens-/kanalvalg
Adaptivt kanalvalg
Trådløs diversitet
Antenne, tid, frekvens
Frekvensrespons
20 Hz–20 KHz ±1 dB
Dynamisk rækkevidde
116 dB @ 1 KHz
Signal-til-støj
>90 dBA
Rackmontering
Ja, med valgfrit rackmonteringskit
Batteri
2xAA alkaline
Batteridriftstid
12 timer
Receivermål
7,9 x 6,5 x 1,7 tommer (200 x 165 x 44 mm)
Receivervægt
0,78 pund (0,358 kg)
Transmittermål
2,5 x 1,1 x 3,2 tommer (64 x 29 x 82 mm)
Transmittervægt (m/batterier)
0,24 pund (0,112 kg)

Ikke flere kabler

AKG DMS100 professionelle digitale trådløse systemer til kunstnere og konferencierer kombinerer den kendte AKG-lydkvalitet og fire kanaler med bundsolid, licensfri 2,4 GHz drift med avancerede sikkerhedsfunktioner, forlænget batterilevetid og den ultimative brugervenlighed. DMS100 fås i to varianter: med en håndholdt AKG-mikrofon af høj kvalitet eller med en bodypack. Bodypacken er klar til instrumenter og kan også kombineres med et bredt udvalg af AKG-headsets eller clip-on-mikrofoner (fås separat) til sangere eller konferencierer. DMS100 bygger på mere end 70 års AKG-mikrofonteknik, tilbyder ukomprimeret 24-bit/48 kHz lydkodning og giver en skarp lyd i studiekvalitet uden den interferens, der kendes fra analoge trådløse systemer. Disse funktioner kombineret med en ultra-lav forsinkelse gør DMS100 til en fornøjelse for sangere og instrumentalmusikere. Og med en signalsikkerhed, der leveres af AES 256-bit krypteringen, kan konferencierer føle sig trygge i fortrolige sammenhænge. Uovertruffen pålidelighed, sikkerhed og ydeevne gør AKG DMS100 til den ideelle digitale trådløse løsning til udøvende musikere, konferencierer hos virksomheder og myndigheder, religiøse institutioner, fitnessinstruktører, undervisere og alle andre, der både ønsker lyd i studiekvalitet og bevægelsesfrihed på scenen.

Det trådløse univers udvikler sig hele tiden, hvilket giver udfordringer i forbindelse med drift af analoge trådløse mikrofonsystemer i stadig smallere frekvensallokeringer. AKG DMS100 digitale trådløse systemer opererer i 2,4 GHz båndet, som er et globalt licensfrit rum.
DMS100-systemerne er designet fra bunden til intuitiv brug. Kanalparring foregår enkelt med trykknapbetjening og farvekodning for nem identifikation. Det adaptive kanalvalg gør, at du ikke behøver at gætte dig frem, når du skal finde tilgængelige trådløse kanaler. Og op til fire DMS100-systemer kan synkroniseres og bruges samtidigt.
Nyd ren lyd i studie-kvalitet: bodypacken tilbyder 24-bit, 48 kHz opløsning og lineært frekvensrespons. Bodypacken er klar til instrumenter eller kan bruges med valgfri AKG-headsets eller clip-on-mikrofoner. Derudover betyder den digitale transmission, at du ikke støder på den interferens, der kan opstå i traditionelle analoge trådløse systemer.
Skal du dele følsomme oplysninger? Du kan stole på, at DMS100's indbyggede avancerede AES 256-bit kryptering beskytter dit signal og sørger for, at din trådløse lydkommunikation forbliver privat. Perfekt til fortrolige virksomheds- eller myndighedsmiljøer.

Can’t find what you’re looking for?

Call us

Call us

Call us now at: +45 32712498

Monday - Friday: 09.00-17.00

E-mail us

E-mail us

We are here Monday – Sunday to answer you as fast as we can!

Email us
Chat with us

Chat with us

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00

message

WhatsApp Us

Send us a message here

Monday - Friday: 09.00-18.00
Saturday - Sunday: 10:00-16:00