Harman Kardon Enchant Speaker

Kompakt trådløs højttaler med Dolby Atmos®

Sold from 2024 until now

Getting started with your Harman Kardon Enchant Speaker

Specifications

Driftstemperatur
0 °C – 45 °C
Model
Enchant-højttaler
Netværkets strømforbrug ved standby
< 2,0 W
Samlet højttalerudgangseffekt (RMS ved THD 1 %)
90 W
Strømforsyning
100-240 V AC, ~ 50/60 Hz
Transducer
1 x 25 mm diskanthøjttaler, 1 x 92 mm bashøjttaler, 2 x 50 mm fuldtoneenheder
Frekvensområde
55 Hz - 20 kHz (-6 dB)
Mål (B x H x D)
163 x 205 x 163 mm
Pakkens mål
(B x H x D)
Pakkens vægt
3,05 kg
Vægt
2,16 kg
2,4G wi-fi-sendereffekt
<20 dBm (EIRP)
2,4G wi-fi-senders frekvensområde
2412 - 2472 MHz (2,4 GHz ISM-bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre steder 13 kanaler)
5G w-fi-sendereffekt
5,15 - 5,25 GHz < 23 dBm, 5,25 - 5,35 GHz < 20 dBm, 5,470 - 5,725 GHz < 20 dBm, 5,725 - 5,825 Hz < 14 dBm
5G wi-fi-senders frekvensområde
5,15 - 5,35 GHz, 5,470 - 5,725 GHz, 5,725 - 5,825 GHz
Bluetooth-profil
A2DP 1.3.2, AVRCP 1.5
Bluetooth-sendereffekt
<13 dBm (EIRP)
Bluetooth-version
5.2
Frekvensområde for Bluetooth-sender
2400 MHz - 2483,5 MHz
Wi-fi-netværk
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz/5 GHz)

Tidløst design. Enestående musikoplevelse.

Den elegante trådløse Harman Kardon Enchant-højttaler får dig til at glemme verden omkring dig. Den omgiver dig med den musik, du elsker, takket være dens opadvendte enheder og Dolby Atmos® Music. Du kan anbringe den kompakte højttaler hvor som helst i lokalet, og den kalibrerer sig automatisk, så du får fyldig lyd, der når ud i hele rummet. Da den fungerer problemfrit med AirPlay, Alexa MRM, Chromecast built-in™ og Spotify Connect, kan du nyde den omsluttende oplevelse af Dolby Atmos® Music, uanset hvor du laver dine playlister. Og kvaliteten af den trådløse Enchant-højttalers lyd matches af dens slanke, minimalistiske design, der delvist er fremstillet af genbrugsmaterialer, som ser godt ud i ethvert rum.

Den trådløse Harman Kardon Enchant-højttaler tilbyder en fremragende 3D-lydoplevelse med Dolby Atmos® Music. Dens vinklede side og opadvendte enheder udsender omsluttende højdeeffekter og giver en lyd, der fylder hele rummet med minimale pladskrav.
Stream din musik på den måde, du foretrækker. Opret en øjeblikkelig forbindelse mellem din telefon eller andre enheder ved hjælp af Bluetooth, eller brug den trådløse Harman Kardon Enchant-højttalers indbyggede wi-fi. Dette giver dig mulighed for at afspille musik uafbrudt og i høj kvalitet. Den trådløse Enchant-højttaler fungerer med AirPlay, Chromecast built-in™ og Spotify Connect, så du kan lytte til musikstreamingtjenester efter eget valg med den bedst mulige lyd.
Den trådløse Harman Kardon Enchant-højttaler har mere end fantastisk lyd. Det smukke design bringer glæde til dit hjem og passer perfekt sammen med nærmest enhver indretningsstil uden at dominere rummet. Denne opmærksomhed på detaljer er tydelig i hele designet, lige fra den slanke, minimalistiske form til det flotte kontrolpanel, der er vidunderligt nemt at bruge.
Nyd fantastisk lyd i ethvert rum. Uanset hvor du placerer den trådløse Harman Kardon Enchant-højttaler, kalibrerer den sig automatisk lydløst, når den tændes, så du får den bedste lydkvalitet i enhver type rum. Læn dig bare tilbage, og lyt.
Harman Kardon One-appen hjælper dig med nemt at opsætte din trådløse Harman Kardon Enchant-højttaler, personliggøre lydindstillinger og gennemse de integrerede musiktjenester for at finde dit nye yndlingsnummer. Du kan også tilpasse klangen og styre alle dine kompatible højttalere fra ét praktisk sted.
Den trådløse Harman Kardon Enchant-højttaler er fremstillet af 90 % genbrugsplast, 80 % genbrugsaluminium og 100 % genanvendt polyestergarn. Den er Energy Star-certificeret og er pakket i FSC-certificeret papir trykt med sojablæk.
Den trådløse Harman Kardon Enchant-højttaler leverer rumlig 3D-lyd helt på egen hånd. Men hvorfor stoppe der? Tilføj endnu en trådløs Harman Kardon Enchant-højttaler, så du har et par, og få endnu mere omsluttende Dolby Atmos® Music-lyd. Eller brug dem sammen med en Harman Kardon Enchant 900- eller Enchant 1100-soundbar og Enchant Sub for at få et 5.1.4-kanals hjemmebiografsystem.