AKG N400NC TWS

Aidosti langattomat kuulokkeet, joissa melunvaimennustoiminto

Documents & Downloads

Specifications

Korvanapin materiaali
Silicon
Elementin koko (mm)
8.2
Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB)
96
Dynaaminen taajuusvaste (Hz)
10 Hz – 20 kHz
Impedanssi (ohmia)
16
Elementtien määrä per korva
1
Latauskotelon paino (g)
65
Charging Case Weight (oz)
2.3
Kuulokekapselin paino (g)
15.4
Earpiece Weight (oz)
0.5
Bluetooth profiilit
A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.6
Bluetooth-taajuus
2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-lähettimen teho
0 - 13dbm
Bluetooth-versio
5.0
Latausaika (tuntia, kun akku on tyhjä)
2
Maksimi musiikintoistoaika ANC päällä (tuntia)
5
Maksimi toistoaika (tuntia)
6
Bixby
Kyllä
Referenssitason AKG-äänentoisto
Kyllä
Bluetooth
Kyllä
Charging cable
Kyllä
Puheääniavustaja
Kyllä
Aktiivinen melunvaimennus
Kyllä
Päästää läpi ympäristön äänet
Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni
Kyllä
Latauskotelo
Kyllä
Hands-free-puhelut
Kyllä
Ladattava akku
Kyllä
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Kyllä
Hikeä hylkivä
Kyllä
TalkThru-monitoimipainike
Kyllä
Kosketusohjaimet
Kyllä
Aidosti langaton
Kyllä
Langattomat
Kyllä

Inspiroivaa äänentoistoa ilman melua ja johtoja.

AKG N400NC TWS -kuulokkeissa sulautuvat yhteen referenssitason ääni sekä ensiluokkainen aktiivinen melunvaimennus tyylikkäässä ja aidosti langattomassa kokonaisuudessa. Näillä kevyillä ja vedenpitävillä kuulokkeilla voit kuunnella kaikkea sinua inspiroivaa jopa 12 tuntia (yhdistetty toistoaika) ilman melua ja johtoja. Kuulokkeiden minimalistinen muotoilu kätkee sisäänsä täystoimintoisen kosketuspaneelin, jonka avulla puheluiden ja musiikin hallinta on helppoa, ja virtuaaliavustaja mahdollistaa kädet vapauttavia toimintoja. Ergonominen soikea muoto varmistaa puhtaan ja selkeän äänen sekä käytön miellyttävyyden. Tyylikkään latauskotelon avulla lataus onnistuu kätevästi niin langattomasti kuin pikalatauksellakin (10 minuuttia latausta antaa tunnin toistoaikaa). Tämän lisäksi N400NC TWS -kuulokkeissa on kaikki tarvittava Samsung-laitteiden ja niiden ominaisuuksien hyödyntämiseen, kuten Bixby-virtuaaliavustaja tai saumaton yhteyden luonti Samsung-ekosysteemiin monilaitekäytön avulla. Ota studiotason äänentoisto mukaasi.

Nauti vapaudesta, jonka vain aidosti langaton yhteys voi antaa. Täydellisen kädet vapauttavan käyttökokemuksen saa yhdistämällä AKG N400NC TWS -kuulokkeet omaan älypuhelimeen.
Palkitun AKG-äänenlaadun ansiosta pääset nauttimaan suosikkikappaleittesi kaikista yksityiskohdista. Erittäin signaaliherkän, metallisella akustiikkakammiolla varustetun 8,2 mm:n elementin ansiosta AKG N400NC TWS -kuulokkeiden ääni on puhdas ja särötön liikkeellä oltaessa. Studiotason äänentoisto kaikkialla – vei päivä sinut minne tahansa.
Ensiluokkainen, matkustamisen tarpeisiin hienosäädetty aktiivinen melunvaimennus yhdistää elegantin muotoilun sekä huippumateriaalit – alumiinin ja pehmeän silikonin – tämä vähentää ympäristön melua ja mahdollistaa täydellisen, erinomaista äänentoistoa ja tyyliä sisältävän kokonaisuuden.
12 tunnin toistoajalla (kuusi tuntia toistoaikaa nappikuulokkeissa sekä kuusi tuntia latauskotelosta), AKG N400NC TWS -kuulokkeet varmistavat, että taustamusiikin avulla selviät kaikkein pisimmistäkin päivistä. Vain 10 minuutin langaton lataus säilytyskotelosta riittää antamaan ylimääräisen tunnin toistoaikaa. Latauskotelo soveltuu myös C-tyypin lataukseen. Kun N400NC TWS -kuulokkeita ei pidetä päässä, automaattinen älyominaisuus keskeyttää toiston ja siirtää kuulokkeet lepotilaan – tämä säästää akkua.
Täydellinen aktiiviseen elämäntyyliin. AKG N400NC TWS -kuulokkeet kestävät vettä ja hikeä, ja niillä on IPX7-luokitus. Useimmat kosteat sääolosuhteet eivät kuulokkeita hetkauta, ja sinä voit keskittyä musiikkiisi sekä edessä olevaan päivään.
Täystoimintoisen langattoman kosketussäädön ansiosta äänentoisto on käyttäjän hallinnassa. Kuulokeosan kevyellä napautuksella tai pyyhkäisyllä voit vastata puheluihin tai hylätä niitä, lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaleita sekä ottaa käyttöön Ambient Aware- ja TalkThru-toiminnot tai aktivoida virtuaaliavustaja Bixbyn.
AKG N400NC TWS -kuulokkeissa on kaikki tarvittava Samsung-laitteiden kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen. Kuulokkeet saa helposti yhdistettyä Bixby-virtuaaliavustajaan sekä monilaitekäyttötoimintoon, mikä varmistaa saumattoman yhteyden Samsung-ekosysteemiin.