AKG Y600NC WIRELESS

Langattomat vastamelukuulokkeet

Specifications

Elementin koko
40 mm
• Virtalähde
5 V 1 A
• Paino
322 g
• Taajuusvaste
10 Hz - 24 kHz
• Herkkyys
110 dB SPL/V@ 1 kHz
• Äänenpaineen enimmäistaso
93 dB
• Impedanssi
32 ohm
• Audiokoodekkien formaatti
UHQ, AAC, SBC
• Bluetooth-lähetysteho
<4 dBm
• Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
• Bluetooth-taajuus
2.402 GHz - 2,48 GHz
• Bluetooth-profiilit
HFP V1.6, A2DP V1.3,
AVRCP V1.5
• Bluetooth-versio
V 5.0
• Akkutyyppi
polymeeri-litium-ioniakku (3,7 V,610 mAh)
• Latausaika
2 tuntia
• Musiikin toistoaika, kun BT ja ANC ovat päällä
Jopa 25 tuntia
• Musiikin toistoaika, kun BT on pois päältä ja ANC on päällä
Jopa 35 tuntia
• Puheaika Bluetooth-yhteyden ollessa päällä
Jopa 33 tuntia

Löydä energiaa inspiroivasta äänestä.

AKG-referenssiäänellä ja aktiivisella vastamelulla suunnitelluilla langattomilla AKG Y600NC -kuulokkeilla pääset uppoutumaan musiikkiin ja löydät luovuutesi. AKG Y600NC pitää sinut keskittyneenä ja olosi luovana meluisimmissakin ympäristöissä Ambient Aware -toiminnon avulla, joka auttaa hahmottamaan ympäristöä kokonaisuudessaan. TalkThru-toiminnon ansiosta voit keskustella ystäviesi kanssa samalla, kun kuulokkeesi ovat päällä. Langattomat AKG Y600NC -kuulokkeet tarjoavat jopa 25 tuntia inspiroivaa kuuntelua, kun Bluetooth ja aktiivinen vastamelu ovat käytössä. Automaattisen toiston / tauon avulla musiikki keskeytyy, kun kuulokkeet otetaan pois päästä, ja käynnistyy uudelleen, kun kuulokkeet asetetaan takaisin päähän, niin että inspiraatio jatkaa virtaustaan. Kun saat puhelun, kaksoismikrofonin kaiunestotila aktivoituu tarjoten luonnollisen ja kristallinkirkkaan viestinnän. Kevyet, tyylikkäät ja ensiluokkaisista materiaaleista rakennetut kestävät AKG Y600NC -kuulokkeet, joissa on mukavat memory foam -pehmusteet ja sinkkiseoksesta valmistetut kiertyvät saranat, nostavat luovuutesi uusiin ulottuvuuksiin. Langattomat Y600-kuulokkeet ovat kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi Samsung-laitteestasi ja sen ominaisuuksista, mukaan lukien UHQ-koodekkituki korkealaatuiselle äänelle, helppo liitettävyys Bixby-virtuaaliassistenttiin ja MDE:hen, jotta voit muodostaa yhteyden saumattomasti Samsungin ekosysteemiin. Ilmaisen AKG-kuulokesovelluksen ansiosta langaton Y600-ääni voidaan hienosäätää mieltymystesi mukaan.

Palkitun AKG-äänenlaadun ansiosta voit nauttia suosikkikappaleittesi kaikista yksityiskohdista. AAC-koodekkituella varustettu Bluetooth 5.0 mahdollistaa häviöttömän suoratoiston laadun.
Aktiivinen melunvaimennus, joka on hienosäädetty käytettäväksi matkoilla yhdistyy erinomaisiin materiaaleihin –memory foamiin ja proteiininahkaan – vähentää ympäristön melua ja luo oman täydellisen hiljaisen alueen.
Kuule ympärillesi kahdella äänitilalla. TalkThru-tila laskee musiikin äänitasoa ja käynnistää puheoptimoidut mikrofonit, jotta voit puhua ystävien kanssa helposti ottamatta kuulokkeita pois. Ambient Aware -tila nostaa ympäristön äänitasoa, joten olet tietoisempi ympäristöstäsi. Hallitset kuulokkeittesi suorituskykyä yhdellä napin painalluksella tai AKG-kuulokesovelluksen kautta.
Kuulokkeet keskeyttävät toiston automaattisesti, kun ne otetaan pois päästä, ja jatkavat toistoa automaattisesti, kun ne asetetaan korvien päälle.
Kevyet ja mukavasti istuvat langattomat AKG Y600NC -kuulokkeet ovat ergonomisesti suunniteltu viihdyttämään sinua kaikilla matkoilla, niin pitkillä kuin lyhyilläkin.
Vaihda vaivattomasti kannettavalla laitteella musiikin kuuntelemisesta puheluun puhelimestasi, jolloin sinulta ei jää vastaamatta puheluihin.
Nauti 25 tunnin toistosta, kun sekä Bluetooth että aktiivinen vastamelu ovat käytössä, ja jopa 35 tunnin toistosta vain ANC:n ollessa päällä tai käytä niitä rajattomasti passiivitilassa. 10 minuutin pikalatauksella saat 4 tuntia lisää toistoaikaa.
Langattomat AKG Y600NC -kuulokkeissa on kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi Samsung-laitteestasi ja sen ominaisuuksista, sillä niissä on UHQ-koodekkituki korkealaatuiselle äänelle, helppo liitettävyys Bixby-virtuaaliassistenttiin ja MDE:hen, jotta voit muodostaa yhteyden saumattomasti Samsungin ekosysteemiin.
Kaksoismikrofonilla toteutettu kaiunesto mahdollistaa täydelliset handsfree-puhelut, kun taas innovatiivinen pyörösäädin takaa äänenvoimakkuuden helpon hallinnan langattomassa tilassa. Lisävarusteena sisältyvä 1-painikkeinen yleiskaukosäädin / mikrofonikaapeli tarjoaa äänen ja puhelujen täydellisen hallinnan langallisessa tilassa.
Hallitaksesi AKG-ääntä vieläkin paremmin, lataa ilmainen AKG-kuulokesovellus ja löydä täydelliset asetukset “omalle” äänellesi.