AKG Ara

Professionele tweepolige USB-condensormicrofoon

Aan de slag met uw AKG Ara

Product Specificaties

Overdrachtsprotocol microfoon
USB 2.0
Microfoonomvormer
met 2 permanent gepolariseerde condensorcapsules met achterplaat
Microfoon opname capture mogelijkheden Instelbaar; voor-, voor- en achterkant
Frequentiebereik microfoon
20 Hz - 20 kHz
Microfoon bitrate/sampling
24-bits/96 kHz (In de technische specificatie op de verpakking van de AKG Ara van Harman staat ten onrechte dat deze microfoon 192 kHz ondersteunt. De juiste specificatie is 96 kHz. Harman werkt aan het corrigeren van deze fout en corrigeert de AKG Ara-verpakkingen vanaf 1 november 2021.)
Maximale SPL microfoon
120 dB SPL (0,5% THD)
Stroomvereiste / -verbruik microfoon
5 V USB / 75 mA
Outputimpedantie hoofdtelefoon
16 ohm
Vermogensuitgang hoofdtelefoon (RMS)
12 mv (16 ohm)
THD hoofdtelefoon
0,03% (USB -20dbfs ingang) ; 0,35% (akoestische 94dbfs ingang)
Frequentie response hoofdtelefoon
20 Hz - 20 kHz
Signaal Ruis-verhouding hoofdtelefoon
91 dB (USB-ingang) ; 76 dB (akoestische ingang 94 dBfs)
Afmetingen doos (L x B x H)
182 x 114 x 221 mm
Productgewicht
0,665 kg

Geweldig geluid voor elke toepassing

De AKG Ara USB-microfoon met twee condensator capsules maken vele podcasters, bloggers, gamers en muzikanten opnamen van professionele kwaliteit met hoge resolutie vast vanaf hun desktop. Of je nu streamt of opneemt, leg je audio vast met een 24-bits resolutie van 96kHz voor kristalheldere spraakhelderheid en verbluffende stem- en instrumenttracks. Met de dubbele condenser capsules van Ara kun je focussen op één stem of instrument of op iedereen in de kamer: Kies het richtingspatroon voorkant (cardioide) voor fixatie van het opname geluid direct voor de microfoon en onderdruk geluid van alle andere kanten af. Of kies het patroon vooraan + achter de Ara (als omni) om geluiden voor en achter de microfoon op te vangen, zoals van meerdere luidsprekers of meerdere artiesten. Gebruik Ara op een desktop, boom, standaard of zelfs onderweg, met een optionele adapter en je mobiele apparaat. Eenvoudig aansluiten via plug-and-play, dankzij USB-connectiviteit en klasse-compatibele drivers.

Hoge resolutie 24-bit/96 kHz-omvormers
Microfoon Array met twee capsules biedt twee gebruikersvriendelijke opname mogelijkheden
Intuïtieve, plug-and-play installatie en bediening met ondersteuning voor op Mac® en pc, plus iOS®- en Android™-tablets en -telefoons
Monitoring zonder vertraging tijdens tracking met volledige controle over outputvolume, microfoonversterking en demping
Te gebruiken met de geïntegreerde desktop-microfoonstandaard of te monteren op een standaard microfoonarm of standaard
Camera-klare klassieke vormgeving voor op het scherm
Inclusief Ableton Live 11 Lite-audioproductiesoftware