Y500 Wireless

Draadloze on-ear hoofdtelefoon

Aan de slag met uw Y500 Wireless

Product Specificaties

​Maat van driver
40 mm
Frequentiebereik
16 Hz-22 kHz
Gevoeligheid
117 dB SPL/V bij 1 kHz
Maximale SPL
92 dB
Gevoeligheid microfoon bij 1 kHz dB v/pa
-42
Impedantie
32 ohm
Vermogen Bluetooth-zender
0-4 dBm
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frequentie
2,402 GHz – 2,48 GHz
Bluetooth-profielen
HFP V1.6, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-versie
V4.2
Type batterij
Lithium-ion polymeer (3,7V, 900 mAh)
Oplaadtijd
2,5 uur
Afspelen muziek met BT aan
33 uur
Spreektijd met BT aan
33 uur
Gewicht
230 g

Laat uw inspiratie ontwaken.

De AKG Y500 draadloze hoofdtelefoon geeft inspiratie in de vorm van verbazingwekkende audio, dankzij bekroond referentiegeluid,  hoogwaardigestreamingcapaciteiten, duurzame bouw met de allerbeste materialen en ondersteuning voor de AAC-codec. De Y500 draadloze hoofdtelefoon beschikt over een soft-touch hoofdband en oorschelpen met geheugenschuim voor comfort en aluminium highlights voor duurzaamheid. Daarnaast is hij uitgerust met Ambient Aware-technologie waarmee u naar uw muziek kunt luisteren terwijl u zich bewust blijft van uw omgeving, zodat u uw inspiratie gaande kunt houden. En met een batterijduur van 33 uur en een loskoppelbare kabel met universele microfoon/afstandsbediening, helpt de AKG Y500 draadloze hoofdtelefoon u een nog hoger artistiek niveau te halen.

Bekroonde geluidskwaliteit waarmee u van alle details van uw favoriete soundtrack kunt genieten.
Houd via één druk op de knop contact met uw omgeving terwijl u uw muziek en inspiratie gaande houdt.
De hoofdtelefoon wordt automatisch gepauzeerd als deze af wordt genomen en hervat automatisch het afspelen wanneer u het apparaat op uw hoofd zet.
Pas op eenvoudige wijze het volume en de audioniveaus aan zonder de hoofdtelefoon af te zetten.
Het vernieuwde kleurenpalet, materialen van topkwaliteit en een subtiel design zorgen ervoor dat de hoofdtelefoon net zo goed voelt en er uitziet als hij klinkt.
Stream uw favoriete muzieknummers draadloos in hoge kwaliteit, dankzij de ondersteuning voor de AAC-codec.
Geniet meer dan een volle dag lang van muzikale inspiratie zonder opnieuw te hoeven opladen.
Na een korte oplaadbeurt van 5 minuten kunt u weer een uur van uw muziek genieten.
Schakel moeiteloos tussen luisteren naar uw muziek op uw draagbare apparaat naar een telefoongesprek op uw mobiele telefoon. U hoeft nooit meer een oproep te missen!
Handige en gemakkelijke regeling van zowel uw muziek als uw telefoongesprekken.