AKG N400NC TWS

Volledig draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Product Specificaties

Materiaal oordopje
Silicon
Maat van driver (mm)
8.2
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
96
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms)
16
Aantal drivers per oor
1
Gewicht van oplaadcase (g)
65
Charging Case Weight (oz)
2.3
Gewicht van oordopje (g)
15.4
Earpiece Weight (oz)
0.5
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0 - 13dbm
5.0
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
5
Maximale afspeeltijd (uren)
6
Bixby
Ja
Geluid van AKG dat de toon zet
Ja
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Spraakassistent-integratie
Ja
Active Noise Cancelling
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Slimme oplaadhoes
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Zweetbestendig
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Touch controls
Ja
Volledig draadloos
Ja
Draadloos
Ja

Inspirerend geluid, zonder ruis of draden.

De N400NC TWS-hoofdtelefoon van AKG combineert geluid dat de toon zet met ruisonderdrukkingstechnologie die ongeëvenaard is in zijn klasse in een verfijnde, volledig draadloze vormgeving. Deze lichte en waterbestendige hoofdtelefoon biedt 12 uur lang (gecombineerde afspeeltijd) een inspirerend geluid, zonder ruis of draden. Het minimalistische ontwerp heeft een aanraakscherm met alle bedieningsfuncties voor een eenvoudig beheer van oproepen en muziek of voor toegang tot de virtuele assistenten die handsfree hulp kunnen bieden. De ovale, ergonomische vormgeving maakt het mogelijk in alle comfort te genieten van het zuivere, heldere geluid. De slanke oplaadhoes biedt handige mogelijkheden voor draadloos en snel opladen (10 minuten voor een afspeeltijd van een uur). Bovendien biedt de N400 NC TWS-hoofdtelefoon alles wat je nodig hebt om te genieten van je Samsung-apparaat en de functies die dit biedt, zoals de virtuele assistent Bixby, of om naadloos verbinding te maken met het Samsung-ecosysteem via de Multi Device Experience-technologie. Neem overal studiogeluid mee naartoe.

Geniet intens van de vrijheid die alleen een volledig draadloze verbinding kan bieden. Koppel je AKG N400NC TWS-hoofdtelefoon aan je smartphone en geniet van de ultieme handsfree ervaring.
De bekroonde geluidskwaliteit van AKG waarmee je van alle details van je favoriete muzieknummers kunt genieten. Met zijn uiterst gevoelige driver van 8,2 mm met metalen klankkast levert de N400NC TWS-hoofdtelefoon van AKG een zuiver geluid zonder vervormingen wanneer je onderweg bent. Geniet van geluid van studiokwaliteit, waar je dag je ook brengt.
De ongeëvenaarde actieve ruisonderdrukkingstechnologie die speciaal is afgestemd op reizen paart een elegant design aan materialen van topkwaliteit – aluminium en zachte siliconen – waardoor de omgevingsruis vermindert en een perfecte combinatie van hoogwaardig geluid en stijl ontstaat.
Met een afspeeltijd van 12 uur (6 uur afspeeltijd in de oordopjes plus 6 uur via de oplaadhoes) biedt de N400NC TWS-hoofdtelefoon van AKG de soundtrack waarmee je zelfs de allerlangste dagen doorkomt. Slechts 10 minuten draadloos opladen via de oplaadhoes is voldoende voor een extra uur afspeeltijd. De oplaadhoes ondersteunt ook opladen via type-c-aansluitingen. Als de N400 NC TWS niet wordt gedragen, wordt deze soepel in de automatische pauzestand en slaapstand gezet om te helpen de batterijvoeding te sparen.
De perfecte metgezel voor je actieve levensstijl. De N400NC TWS-hoofdtelefoon van AKG is zweet- en waterbestendig met IPX7-classificatie. Het apparaat is bestand tegen het meest natte weer en helpt je te concentreren op je muziek en de dag die eraan zit te komen.
Beheer je audio met een complete draadloze bediening via het aanraakscherm. Met een lichte tik of veeg op je oorstuk kun je telefoonoproepen aannemen of weigeren, het volume verhogen of verlagen, van track wijzigen, de functies Ambient Aware en TalkThru starten en de virtuele assistent Bixby activeren.
De N400NC TWS-hoofdtelefoon van AKG heeft alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je Samsung-apparaten, omdat het gemakkelijk verbinding maakt met de virtuele assistent Bixby en met de Multi Device Experience-technologie voor een naadloze verbinding met het Samsung-ecosysteem.