AKG Y600NC WIRELESS

Draadloze over-ear NC hoofdtelefoons

Product Specificaties

Driver afmeting
40 mm
• Voeding
5V 1A
• Gewicht
322 gram
• Frequentierespons
10 Hz - 24 kHz
• Gevoeligheid
110 dB SPL/V@ 1 kHz
• Maximum SPL
93 dB
• Impedantie
32 ohm
• Audio codec formaat
UHQ, AAC, SBC
• Bluetooth zendvermogen
<4 dBm
• Bluetooth zendermodulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
• Bluetooth-frequentie
2.402 GHz-2,48 GHz
• Bluetooth-profielen
HFP V1.6, A2DP V1.3,
AVRCP V1.5
• Bluetooth-versie
V5.0
• Batterijtype
polymeer Li-ionbatterij (3,7 V, 610 mAh)
• Laadtijd
2 uur
• Muziekafspeeltijd met BT aan en ANC aan
Tot 25 uur
• Muziekafspeeltijd met BT uit en ANC aan
Tot 35 uur
• Spreektijd met Bluetooth aan
Tot 33 uur

Laat geluid je inspiratie stimuleren.

De AKG Y600NC draadloze over-ear hoofdtelefoon, met AKG-referentiegeluid en actieve ruisonderdrukking, laat je opgaan in je muziek en geeft je toegang tot je meest creatieve ideeën. De AKG Y600NC houdt je gefocust en creatief in zelfs de meest lawaaierige omgevingen dankzij Ambient Aware met totale omgevingsperceptie en TalkThru, zodat je kunt chatten met je vrienden terwijl je de hoofdtelefoon gebruikt. De AKG Y600NC draadloze hoofdtelefoon biedt tot 25 uur geïnspireerd luisteren met Bluetooth en actieve ruisonderdrukking. Dankzij de automatische afspeel/pauze-functie stopt de muziek wanneer de hoofdtelefoon afzet en start opnieuw wanneer weer je hem weer opzet, zodat je inspiratie blijft vloeien. Wordt je gebeld, dan wordt de dual-mic echo-onderdrukkingsmodus geactiveerd voor natuurlijke en kristalheldere communicatie. De AKG Y600NC-hoofdtelefoon is lichtgewicht, stijlvol en vervaardigd met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en comfort, met ondermeer traagschuim en draaiende scharnieren gemaakt van zink-legering. De Y600 Wireless heeft alles wat je nodig hebt om van je Samsung-apparaat en zijn functies te genieten, waaronder UHQ codec-ondersteuning voor audio van hoge kwaliteit, eenvoudig verbinding met Bixby virtuele assistent en MDE om naadloos te communiceren met het Samsung-ecosysteem. Dankzij de gratis AKG-hoofdtelefoon-app kan je het geluid van de Y600 Wireless afstemmen op je persoonlijke voorkeuren.

Met de bekroonde AKG-geluidskwaliteit kun je alle details van je favoriete nummers optimaal waarderen. Bluetooth 5.0 met AAC codec-ondersteuning zorgt voor verliesvrije streamingkwaliteit.
Active Noise Cancellation, ideaal voor onderweg, is gemaakt met hoogwaardige materialen - traagschuim en eiwitleer - om omgevingsgeluid te verminderen en je eigen perfecte zone te creëren.
Hoor je directe omgeving met twee geluidsmodi. In de TalkThru-modus wordt het volume verlaagd en spraak-geoptimaliseerde microfoons ingeschakeld, zodat je met je vrienden kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te zetten. Ambient Aware accentueert omgevingsgeluiden, zodat je meer bewust bent van je omgeving. Neem volledige controle over de prestaties van je hoofdtelefoon met één druk op de knop of via de AKG-hoofdtelefoonapp.
De hoofdtelefoon pauzeert automatisch wanneer hij wordt afgezet en hervat het afspelen automatisch wanneer hij weer wordt opgezet.
Deze lichtgewicht en comfortabele AKG Y600NC Wireless hoofdtelefoons zijn ergonomisch ontworpen om je van je muziek te laten genieten als je onderweg bent.
Schakel probleemloos van muziek op je draagbare apparaat naar je telefoon, zodat je nooit een oproep mist.
25 uur afspelen met Bluetooth en Active Noise Cancellation, en tot 35 uur afspelen met alleen ANC ingeschakeld. Of eindeloos gebruiken in de passieve modus. Een snelle oplaadtijd van 10 minuten zorgt voor 4 uur extra afspeeltijd.
AKG Y600NC Wireless heeft alles wat je nodig hebt om volledige van je Samsung-apparaten te genieten, dankzij UHQ codec-ondersteuning voor audio van hoge kwaliteit, eenvoudig verbinding met Bixby virtuele assistent en met MDE om naadloos verbinding te maken met het Samsung-ecosysteem.
De dual-mic echo-ruisonderdrukking maakt probleemloze handsfree bellen mogelijk, en de innovatieve roterende bedieningsregelaars zorgen voor eenvoudige volumeregeling in de draadloze modus. De extra universele 1-knops afstandsbediening/microfoonkabel biedt volledige controle over geluid en oproepen in de bedrade modus.
Download de gratis AKG hoofdtelefoon-app en kies de perfecte instellingen voor jouw eigen geluid om nog meer controle over de AKG-geluidsweergave te krijgen.