AKG N25

In-ear hoofdtelefoon met hoge resolutie

Product Specificaties

Impedance
9.8mm 32 Ohm (To update after DV1)
Sensitivity
98dB@1mW/1kHz
Max Input Power
5mW
Frequency Range
20-40kHz
Cable
3.5mm/1.2m
Weight
15g

Hoofdtelefoon met hoge resolutie. Voor een gegarandeerd luisterrijke ervaring.

De AKG N25 hoofdtelefoon levert indrukwekkende audio in hoge resolutie, met twee perfect afgestemde drivers die een warme basrespons leveren, alsmede een vol middenbereik en kristalheldere hoge tonen. Deze hoofdtelefoon is echter niet alleen ontwikkeld om geluid van topklasse te leveren, maar ook om comfort te bieden. De akoestische buis is gekanteld om de vorm van je oor aan te nemen en superzachte siliconen oordopjes (in 4 verschillende formaten) zorgen ervoor dat deze hoofdtelefoon uitstekend zit. Hij is voorzien van een stoffen kabel met universele afstandsbediening/microfoon die niet in de knoop raakt en afspeel- en belfuncties binnen handbereik biedt, waardoor je verbonden blijft met al je muziek.

Dankzij de ondersteuning voor audio met hoge resolutie die weergave tot 40 kHz mogelijk maakt, kun je nu alle details horen die verborgen liggen in een muziektrack – van subtiele tonen van een instrument tot nauwelijks hoorbare gefluisterde songteksten – en genieten van geluid zoals de musici en technici het oorspronkelijk bedoeld hadden.
Door de bekroonde akoestische expertise van AKG kan deze perfect afgestemde dynamische driver een breed spectrum van geluidsfrequenties weergeven, van een warme basrespons tot kristalheldere hoge tonen en een vol middenbereik.
Een kabel die niet in de knoop raakt en gemaakt is van hoogwaardig stoffen materiaal zorgt ervoor dat je volledig onafhankelijk bent en afspeel- en belfuncties direct binnen handbereik hebt.