AKG N9 Hybrid

Draadloze over-ear koptelefoon met superieure Hi-Res Audio, True Adaptive Noise Cancelling en door Zoom-gecertificeerde perfecte gesprekskwaliteit

Aan de slag met uw AKG N9 Hybrid

Aan de slag met uw AKG N9 Hybrid

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Voeding
5 V, 1 A
Frequentie bereik (passief)
20 Hz - 40 kHz
Frequentie bereik (actief)
20 Hz - 40 kHz
Frequentiebereik microfoon
20 Hz - 16 kHz
Impedantie: 32 ohm
Gevoeligheid
98 dB SPL bij 1 kHz
Maximale SPL
95 dB
Gevoeligheid microfoon
-38 dBV / Pa bij 1 kHz
Max. ingangsvermogen
30 mW
Maximale gebruikstemperatuur
45°C
Drivergrootte
40 mm / 1,57" dynamische driver
Gewicht
281 g / 0,62 lbs
Bluetooth-versie
V5.3
Bluetooth profielversie
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Frequentiebereik Bluetooth-zender
2,4 GHz - 2,4835 GHz
Vermogen Bluetooth-zender
< 11 dBm
Modulatie Bluetooth-zender
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz Frequentie draadloze operator
2,4 GHz - 2,4835 GHz
Zendervermogen van de 2,4 GHz draadloze zender
<9 dBm (EIRP)
2,4 GHz draadloze modulatie
GFSK
Type batterij
Lithium-ionbatterij (1.050 mAh/ 3,8V)
Oplaadtijd
3 uur vanaf leeg
Afspeeltijd met BT aan en ANC uit
Tot 100 uur
Afspeeltijd met BT aan en ANC aan
Tot 55 uur
Afspeeltijd met 2.4G aan en ANC uit
Tot 85 uur
Afspeeltijd met 2.4G aan en ANC aan
Tot 45 uur
Afspeeltijd muziek met AUX en ANC aan
tot 40 uur
Spreektijd met ANC aan (BT)
Tot 35 uur
Spreektijd met ANC aan (2.4G)
Tot 30 uur

Geef jezelf meer mogelijkheden met naadloze verbindingen en Hi-Res Audio Audioperfectie van AKG Studio Schitterende audio Schitterende audio-opties die passen bij jouw behoeften Gemaakt voor audioperfectie

Wanneer je je creativiteit de vrije loop wilt laten, zet je gewoon je AKG N9 Hybrid over-ear koptelefoon op. Met AKG Reference Sound, Hi-Res Audio in zowel draadloze als bedrade modus en True Adaptive Noise Cancelling geniet je van geweldige en ruimtelijke audio, waardoor je in een flow terechtkomt en je creatieve focus kunt vinden, zelfs in de meest lawaaierige werkomgevingen. De 2,4 GHz USB-C-dongle kan naadloos worden aangesloten op elk apparaat via Bluetooth® en past elegant in de linker oorkap als deze niet in gebruik is. Is het tijd voor vergadering, dan verwijderen vier virtuele adaptieve beamforming-microfoons alle ruis en vangen ze elke nuance van je stem, of je nu thuis werkt of in een kantooromgeving. Bovendien is de AKG N9 Hybrid door Zoom-gecertificeerd. De ultralichte band en gedempte PU-leren oorkappen zijn comfortabel om de hele dag te genieten van extra helderheid en puur, onvervormd geluid. En met 100 uur afspeeltijd* kom je een hele werkweek door voordat je opnieuw moet opladen.

Sluit de slimme USB-C-dongle handig aan op de oorkap (USB-A-aansluiting is inbegrepen), op elk apparaat voor een directe en naadloze verbinding. Met de meerpuntsverbinding kun je eenvoudig schakelen tussen een oproep op je telefoon en een Zoom-vergadering op je bureaublad. De Google Fast Pair en Microsoft Swift Pair zorgen tegelijkertijd voor een soepele ervaring bij het verbinden met meerdere apparaten. De AKG N9 hybride koptelefoon maakt via Bluetooth® verbinding met elk Apple-, Android- of Windows-apparaat.
Dynamische drivers van 40 mm met Liquid Crystal Polymer (LCP)-membranen leveren details over het brede bereik en een briljant dynamisch geluid met bijna geen vervorming en snelle respons. De bas is rijk en precies, de zang duidelijk en nauwkeurig, en de hoge tonen zijn levendig en levensecht. Bovendien ondersteunt de AKG N9 hybride koptelefoon Hi-Res Audio, via de 3,5 mm kabel of draadloos via BT. De LDAC zorgt voor een uitstekend 24-bits high-performance geluid. Hierdoor is elk detail in verbluffende definitie. Zo dicht bij studiokwaliteit waren we nog nooit.
Naast het krachtige AKG referentiegeluid zet de AKG N9 hybride koptelefoon het stereogeluid van elk apparaat om in virtueel surround-geluid. De brede soundstage en gedetailleerde plaatsing van de instrumenten en zang bieden een meer gedetailleerde, en realistische ervaring en zorgen ervoor dat je nog meer geniet van jouw favoriete muziek.
Gebruik de hoogwaardige True Adaptive Noise Cancelling-technologie, die kan worden aangepast via de app, om precies te bepalen hoeveel van de buitenwereld je wilt horen. Met Auto Compensation detecteren zes microfoons automatisch omgevingsruis en maken deze real-time aanpassingen. Je kunt het gewenste ANC-niveau ook handmatig selecteren. Als je de flow niet wilt onderbreken, sluit je dan volledig af van je omgeving met ruisonderdrukking die zich automatisch aanpast aan het geluidsniveau om je heen.
4 virtuele adaptieve beamforming microfoons (2 op elke oorschelp) bewaken voortdurend het geluidsniveau van je omgeving, zodat jouw stem het enige geluid is dat anderen horen tijdens een telefoongesprek of een videomeeting. AI machine learning onderdrukt op intelligente wijze omgevingsgeluid op basis van jouw persoonlijk ruisscenario. Het hydrodynamische, winddichte ontwerp vermindert de vervorming van de luchtwrijving aanzienlijk, zodat je kristalhelder kunt bellen, zelfs buiten. AKG N9 Hybrid koptelefoons zijn door Zoom-gecertificeerd en garanderen communicatie van hoge kwaliteit en volledige functionele compatibiliteit met de toonaangevende app voor videomeetings. En dankzij de LED-indicator op de dongle weet je direct of je op mute staat of niet.
Open de AKG Headphones-app en gebruik de steminstelling om jouw stem af te stemmen voor vergaderingen, presentaties of zelfs optredens. Je kunt de geluidsinstelling ook gebruiken om meer bas of hoge tonen toe te voegen aan de stemmen van anderen. Een optimalisatiefunctie voor het geluidsniveau past het volume van anderen aan, zodat je nooit meer hoeft te vragen of iemand harder wil praten of te zeggen dat zij te luid praten. Tot slot past Voice Aware aan hoeveel je van jouw eigen stem hoort als je praat, zodat je anderen niet hoeft te storen door te luid te praten in een drukke koffiebar of in de trein.
Het geluid pauzeert automatisch als je begint te praten, zodat je snel kunt praten met je koptelefoon op. *Niet beschikbaar met 2,4 GHz-verbinding
De ultralichte hoofdband en de dempende oorkappen zijn comfortabel, zodat je elke dag weer kunt genieten van extra helderheid en puur geluid. Als je de meegeleverde USB-dongle niet gebruikt, past deze netjes in de linker oorkap - altijd binnen handbereik, zodat je deze nooit kwijt raakt. Regel het volume eenvoudig door aan de knop van de oorkap te draaien.
Gebruik de AKG app voor koptelefoons om snel het meest realistische geluid voor films, muziek en games in te stellen. Of personaliseer je audiochat-instellingen, pas de hoeveelheid omgevingsgeluid die je wilt horen aan en stel een aangepast hoorprogramma in met Personi-Fi 2.0.
De dag door zonder dat je de batterij hoeft op te laden. De AKG N9 Hybrid biedt tot 100 uur afspeeltijd met Bluetooth® (ANC uit) en tot 85 uur met de USB-C-dongle (ANC uit).