InstantGo 10000 Built-in Lightning Cable

30 W PD powerbank voor supersnel opladen

Aan de slag met uw InstantGo 10000 Built-in Lightning Cable

Product Specificaties

Lightning-in voeding
5V⎓2.4A
Lightning-uit voeding
5V⎓3A,9V⎓2A
Batterijtype
Lithium-ion Polymer 38.5 Wh (3.85V, 10,000 mAh)
Uitgangsvermogen (max., W)
30
Bedrijfstemperatuur
0~45°C
USB-A uitgangsvermogen (max.)
5V⎓3A
Oplaadtijd batterij (uur)
6 hours (5V⎓2.4A)
Afmetingen (B x H x D)
153 x 76 x 15.2 mm/ 6 x 3 x 0.6 "
Gewicht
230 g/ 0.51 lbs
Oplaadtijd batterij
6 uur (5V⎓2,4A)
Geschikt voor Apple Lightning
Ja
Milieuvriendelijke verpakking
Ja
Power Delivery 3.0
Ja
Opladen via pass-through
Ja
Slimme stroomverdeling
Ja
* Eén Apple-apparaat en één apparaat van elk ander merk. Extra kabels apart verkrijgbaar.
-
** Oplaadtijden gebaseerd op SGS-tests met ingebouwde Lightning-kabel. De werkelijke gebruikerservaring kan variëren en is afhankelijk van vele factoren, zoals model, batterijgrootte, temperatuur, vochtigheid evenals conditie en leeftijd van het apparaat.
-
*** Ingebouwde Lightning-kabel ondersteunt max. 18 W PD opladen. USB-A-poort ondersteunt max. 15 W opladen. Wanneer twee apparaten tegelijkertijd worden opgeladen, is het totale max. uitgangsvermogen 30 W.
-
**** Extra kabels apart verkrijgbaar. Wanneer twee apparaten gelijktijdig worden opgeladen, is het mogelijk dat de apparaten niet volledig worden opgeladen vanwege de batterijcapaciteit van de powerbank.
-
***** Gebaseerd op SGS-tests voor een iPhone 12, met een volledig opgeladen powerbank binnenshuis bij kamertemperatuur om een volledig ontladen iPhone 12 op te laden totdat deze 100% is opgeladen, en het proces te herhalen totdat de powerbank leeg is. De werkelijke gebruikerservaring kan variëren en is afhankelijk van vele factoren, zoals smartphonemerk, -model, batterijgrootte, temperatuur, vochtigheid evenals conditie en leeftijd van het apparaat.
-
****** Wandoplader wordt apart verkocht.
-

Power your life. Anywhere, anytime.

Laad op zonder verbinding te verliezen, overal en altijd. Met de compacte, snelle InfinityLab InstantGo 10000 Built-in Lightning Cable kun je veilig twee apparaten* tegelijkertijd opladen. Voor een snelle boost kan hij zelfs in een mum van tijd tot 50% opladen! De Lightning-kabel is geïntegreerd zodat deze nooit meer zoek raakt. Slechts één stopcontact beschikbaar? Met slim opladen via pass-through kun je je telefoon en powerbank tegelijkertijd opladen. Dankzij de automatische bescherming hoef je je nooit meer zorgen te maken over je apparaten. Daarnaast is de powerbank gemaakt van gerecycled plastic en verpakt in duurzame, milieuvriendelijke materialen.

Met Power Delivery 3.0 kun je je Apple-apparaten supersnel opladen. Je laadt een iPhone 12** tot 50% op in slechts 30 minuten. Ja, zo snel.
Je kunt een iPhone of iPad tegelijkertijd met een ander apparaat snel opladen (30W***) met de ingebouwde Lightning-kabel en via de USB-A-poort****.
De 10.000 mAh batterij heeft genoeg vermogen om je telefoon twee keer volledig op te laden*****. Zo zit je nooit meer zonder batterij als je onderweg bent.
Slechts één stopcontact beschikbaar? Dat is alles wat je nodig hebt om je telefoon en powerbank tegelijkertijd een boost te geven dankzij het slimme opladen via pass-through******.
Het compacte formaat van de InstantGo 10000 Built-in Lightning Cable maakt deze powerbank een draagbare oplader die je overal mee naartoe kunt nemen.
Deze powerbank is beter voor het milieu. Gemaakt van 90% gerecycled plastic en met een FSC-gecertificeerde verpakking bedrukt met organische soja-inkt.
Een powerbank en Lightning-kabel in één. Nooit meer op zoek naar stopcontacten of kabels terwijl je onderweg bent.
MFi-gecertificeerd betekent dat je de powerbank kunt opladen met een Lightning-kabel van je iPhone of iPad.

Meer support

20 resultaten
  • Hier volgen alle mogelijkheden om apparaten op te laden vanaf je powerbank.
    • InstantGo 5.000 met ingebouwde Lightning-kabel: 1 (1 x geïntegreerde kabel)
    • InstantGo 5.000 met ingebouwde USB-C-kabel: 2  (1 x geïntegreerde kabel en 1 x USB-C-uitgang)
    • InstantGo 5.000 draadloos: 3 (1 x draadloos, 1 x USB-C-uitgang en 1 x USB-A-uitgang)
    • InstantGo 10.000 met ingebouwde Lightning-kabel: 2 (1 x geïntegreerde kabel en 1 x USB-A-uitgang)
    • InstantGo 10.000 met ingebouwde USB-C-kabel: 3  (1 x geïntegreerde kabel, 1 x USB-C-uitgang en 1 x USB-A-uitgang)
    • InstantGo 10.000 draadloos: 3 (1 x draadloos, 1 x USB-C-uitgang en 1 x USB-A-uitgang)
  • Zorg ervoor dat je InfinityLab powerbank is opgeladen en druk vervolgens op de aan/uit-knop om het opladen te activeren.
    Als er niets gebeurt, probeer dan je powerbank op te laden met een andere oplader en controleer het oplaadlampje naast de aan/uit-knop om te zien of de ledlampjes knipperen.

Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.
  • De InfinityLab 5.000 powerbank is 18,65 Wh en de 10.000 powerbank is 38,5 Wh.
    Voor alle beschikbare versies (Lightning, USB-C en draadloos).
  • De InfinityLab powerbank werkt met de meeste apparaten. We hebben een lijst met normale apparaten op de productpagina van elk model geplaatst.
  • De geïntegreerde kabel kan niet worden vervangen of losgekoppeld.
    Als de kabel beschadigd is, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.
  • De InfinityLab powerbank beschadigt je apparaat niet.
    De InfinityLab powerbank levert het vermogen dat je apparaat nodig heeft tijdens het opladen en de InfinityLab-powerbank biedt automatische bescherming tegen oververhitting en overstroom/overspanning.
  • Normaal gesproken kunnen accu's onder 100 Wh (wattuur) tijdens vluchten in het vliegtuig worden vervoerd.
    De InfinityLab 5.000 powerbank is 18,65 Wh (Wattuur) en de 10.000 powerbank is 38,5 Wh (Wattuur), wat in de regel als handbagage zou moeten worden toegestaan.

We raden je aan om de vliegmaatschappij te raadplegen als je twijfelt voordat je het als handbagage meeneemt.
  • De InfinityLab-powerbank heeft een lagere laadefficiëntie in koude omgevingen of omgevingen waarin het vriest (minder dan 5 graden Celsius). Daarom zult u merken dat het langzaam oplaadt.

Wanneer u echter terugkeert naar de normale temperatuur (onder de 35 graden Celsius), is de oplaadefficiëntie van de InfinityLab-powerbank weer normaal.
  • De InfinityLab powerbank ondersteunt Power Delivery 3.0 voor een snelle oplaadervaring.
  • De InstantGo 10.000 met een ingebouwde USB-C-kabel en de InstantGo 10.000 Wireless zouden je laptop moeten kunnen opladen.
    Mogelijk is het echter niet werkzaam op laptops die een uitgangsvermogen van meer dan 30 W nodig hebben.

Controleer je laptopvereisten voordat je het oplaadt met onze apparaten.