Esquire Mini

Draadloze draagbare luidspreker en conferencing-systeem

Aan de slag met uw Esquire Mini

Product Specificaties

Bluetooth
Rated Power
2 x 4W
Battery Type
Lithium polymer (3.7V, 2000mAh)
Micro USB Rating
5V, 1.0A
USB Rating
5V, 1.0A
Battery Charge Time
3 to 5 hours
Music Play Time
Up to 8 hours (varies by volume level and audio content)
Frequency Response
180Hz - 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
80dB
Width
5-1/2" (140mm)
Depth
15/16" (24mm)
Height
3" (75.4mm)
Weight
238g
Bluetooth Transmitter Frequency Range
2.402GHz - 2.480GHz
Bluetooth Transmitter Power
0 - 4dBm
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK, 8DPSK, _/4DQPSK
Transducers
2 x 27mm

Elegance, sophistication and extreme portability to fit your style.

Elegantie, verfijning en extreme draagbaarheid toegesneden op jouw stijl. Harman Kardon Esquire Mini is een gedurfd, state-of-the-art product dat de verwachtingen van de on-the-go professionals overtreft. Niets is aan het toeval overgelaten - van de toepassing van hoogwaardige materialen, met vakmanschap gebruikt, tot de chique stadse styling van het sublieme, uni-body ontwerp. Het apparaat is super draagbaar en geheel draadloos en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit dankzij de dubbele, hoogwaardige drivers en het verbeterde baspoort-ontwerp - met als resultaat de beste geluidskwaliteit in zijn categorie. Esquire Mini is tevens voorzien van Bluetooth® en levert complete stereostreaming van je favoriete apparaten. Ook te gebruiken als conferencing telefoonsysteem met dual-microfoon en ingebouwde echo- en ruisonderdrukking technologie voor een superieure geluidskwaliteit en USB-aansluiting om je favoriete apparaten op te laden. Een 8-uur oplaadbare Li-ion batterij biedt langdurig gebruiksplezier en het opvallende uiterlijk maakt het een onmisbare reisgenoot voor werk of ontspanning. Laat je verbeelding de vrije loop en voeg stijl en sophistication toe aan je muziekbeleving met de Harman Kardon Esquire Mini.

Echt leer, geborsteld aluminium bonding resulteert in een meesterwerk van kracht en draagbare geluid met hoge kwaliteit - een inter-connected on-the-go accessoire dat voor zich zelf spreekt.
Harman Kardon’s Esquire Mini is zowel dun als duurzaam - gebouwd om overal en altijd te gebruiken. Met zijn dunne uni-body ontwerp en hoogwaardige materialen – waaronder echt leer en aluminium afwerking – is dit een apparaat waarmee je voor de dag kunt komen.
De Esquire Mini biedt de beste geluidskwaliteit in zijn categorie en beschikt over een prestatieniveau die het compacte formaat overstijgt. Groots geluid in een kleine luidspreker? Harman Kardon technische expertise laat het weer zien.
Blijf aangesloten met je favoriete apparaten dankzij de eenvoud van Bluetooth®stereomuziek streaming. Luister naar je muziek met hoogwaardige geluidskwaliteit - neem een gesprek aan - en weer terug, dankzij draadloze technologie.
Communiceer met anderen alsof iedereen bij elkaar in dezelfde ruimte is. Topkwaliteit geluid en ruisonderdrukking is ingebouwd in Esquire Mini's slanke behuizing. Met 8 uur oplaadbare voeding voor als je onderweg bent.
Als draadloze verbinding essentieel is, moet je het apparaat ook lange tijd op batterijvoeding kunnen gebruiken. Esquire Mini's ingebouwde Li-ion batterij stelt je instaat maximaal 8 uur naar muziek te luisteren terwijl je een ander apparaat kunt opladen via de handige USB-poort.