Go + Play

Draagbare Bluetooth luidspreker

Aan de slag met uw Go + Play

4.1
Ondersteuning
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.6
Omvormers
2x woofers (90mm), 2x tweeters (20mm)
Nominaal vermogen
4 x 25W (AC mode)
Frequentiebereik
50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Signaal-ruisverhouding
80 dB A-gewogen
Type batterij
22.2Wh oplaadbare batterij
Voeding
19V 3A
USB-uitgang
5V / 2,1A (5V / 0,5A wanneer muziek afspeelt)
Afspeeltijd voor muziek
tot 8 uur (afhankelijk vanvolume en inhoud)
Oplaadtijd voor batterij
3 uur
Frequentiebereik Bluetooth®-zender
2402 MHz tot 2480 MHz
Vermogen Bluetooth®-zender
0 tot 9 dBm
Modulatie Bluetooth®-zender
Frequency Response
50Hz-20kHz (-6dB)
Signal-to-Noise Ratio
80dB A-weighted
Afmetingen (B x D x H)
417,5 mm x 181,5 mm x 211,5 mm
Gewicht
3433 g
Bluetooth Version
4.1
Support
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.6
Bluetooth® Transmitter Frequency Range
2402MHz to 2480MHz
Bluetooth® Transmitter Power
0 to 9dBm
Bluetooth® Transmitter Modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Transducers
2x woofers (90mm), 2x tweeters (20mm)

Superieur geluid en stijl die zijn bedoeld om u in beweging te brengen – en met u mee te bewegen

Het iconische ontwerp van Harman Kardon voldoet aan zeer hoge eisen met deze high-performance, draagbare Bluetooth luidspreker: de Harman Kardon Go + Play . De vier-dubbele drivers vullen uw kamer met een volledig geluidsspectrum. Dankzij de oplaadbare batterij geniet u van maximaal 8 uur afspeeltijd en kunt u uw smartphones en tablets opladen via USB. Sluit draadloos twee Harman Kardon Wireless Dual Sound-compatibele luidsprekers aan om nog meer van uw muziek te kunnen genieten. De Go + Play is ook gemaakt van hoogwaardige materialen - het roestvrijstalen handvat en de bekleding van de grille verrijken uw huis met een stijlvolle touch, die u ook met u mee kunt nemen.

Stream draadloos muziek via Bluetooth en geniet van een kamervullend geluid. Sluit tot 3 smart apparaten tegelijkertijd aan en laat ze om de beurt muziek afspelen.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij ondersteunt tot 8 uur afspeeltijd en laadt smartphones en tablets op via USB.
Met de ruis- en echo-onderdrukkingstechnologie van Harman kunt u kristalheldere telefonische vergaderingen voeren.
Sluit draadloos twee Harman Kardon Wireless Dual Sound-compatibele luidsprekers aan om nog meer van uw muziek te kunnen genieten.
De bekleding en het roestvrijstalen handvat verrijken uw huis en voegen stijl toe als u onderweg bent.

Meer support

1 resultaten