Harman Kardon Citation 500

Krachtige, slimme luidspreker voor gebruik in grote ruimtes

Aan de slag met uw Harman Kardon Citation 500

Product Specificaties

Transducer
2 x 25mm tweeter, 2 x 131mm woofer
Uitgangsvermogen
200W RMS
Signaal-ruisverhouding
>80dB
Stroomvoorziening
100-240V – 50/60Hz
Stroomverbruik in de slaapstand
<2.0 Watts
Draadloos netwerk
802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G Wi-Fi transmitter frequentiebereik
2412 – 2472MHz (2.4GHzISM Band, VS 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G Wi-Fi transmittervermogen
<20dBm
2.4G Wi-Fi modulatie
DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G Wi-Fi zendervermogen
<23dBm
5G Wi-Fi-modulatie
QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
5G Wi-Fi zendfrequentiebereik
5.15 - 5.35GHz, 5.470 - 5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
Ondersteunde audioformaten
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Opmerking
CITATION 500 is bedoeld om te worden gebruikt voor het streamen van muziek. Een consument kan Bluetooth-audio streamen naar de luidspreker.Een consument kan de luidspreker aansluiten op het lokale Wi-Fi-netwerk en muziek streamen met Google Chromecast. Bovendien werkt de luidspreker dan met Google Home. Dit product is zodanig ontworpen dat het direct inschakelt en gereed is om muziek af te spelen. Voor een goede werking moeten de Bluetoothen Wi-Fi-verbinding daarom altijd actief zijn. CITATION 500 voldoet aan de energiewetgeving van de Europese Unie. CITATION 500 Het apparaat schakelt in de slaapstand (genetwerkte stand-by) na 20 minuten zonder activiteit, waarna het via Bluetooth of Wifi weer geactiveerd kan worden.
Signal-to-noise ratio
>80dB
Supported audio formats
HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Output power
200W RMS
Transducer
2 x 25mm tweeter, 2 x 131mm woofer
Afmetingen (B x H x D)
374 x 212 x 172 mm
Gewicht
7,6 kg
Bluetooth® versie
4.2
Bluetooth zendfrequentiebereik
2402 – 2480MHz
Bluetooth transmittervermogen
<10dBm
Bluetooth transmitter modulatie
GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK

Prachtig geluid dat je aanspreekt

De Harman Kardon Citation 500 is ontworpen voor grote kamers en brengt rijk, krachtig, draadloos geluid naar elke hoek van je huis. Deze nieuwe generatie slimme luidspreker, geavanceerd en gemakkelijk in gebruik, combineert innovatieve functies met fraai industrieel ontwerp. Tik op de kleuren LCD-touchscreeninterface om innovatieve functies te starten, waaronder AirPlay, voor naadloos streamen vanaf je Apple-apparaat. Ontdek meer dan 300 muziekstreamingservices met Chromecast built-in. De Google Assistent biedt handige spraakbesturing voor handsfree bediening bij je thuis.

Harman Kardon Citation 500 combineert innovatie in home audio-entertainment met een geavanceerd en schitterend design. De hoogwaardige gemixte wollen stof, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en vlamvertragend.
De Harman Kardon Citation serie is het eerste premium product in zijn soort en het ultieme in state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar 's werelds meest toonaangevende leverancier van hifi-audioproducten.
Vul je huis met dezelfde muziek of speel verschillende muziek in elke kamer. Voeg eenvoudig extra Citation-luidsprekers toe aan jouw Harman Kardon Citation 500 om een ​​complete thuisaudio-ervaring te creëren die je vanaf je tablet of smartphone kunt bedienen.
De Google Assistent brengt handige spraakbediening naar jouw Harman Kardon Citation draadloze geluidssysteem. Stel vragen, speel muziek, bedien je slimme huis en maak het jezelf gemakkelijk met spraakopdrachten.
Regel je muziek met het gemak van je eigen stem. Met de stemassistent kun je de Harman Kardon Citation vragen om je favoriete nummers te spelen om vervolgens te genieten van hoogwaardige muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.
Ontspan, geniet en ontdek. Harman Kardon Citation 500 geeft je toegang tot meer dan 300 muziekstreamingservices via Chromecast built-in. Geniet van al je favoriete muziek, internetradio en podcasts in verbluffende kwaliteit.
Creëer volle, gelaagde audio die je ruimte vult zonder aan eenvoud in te boeten. Koppel twee Harman Kardon Citation 500 luidsprekers in dezelfde kamer voor zuiver draadloos stereogeluid.
Bepaal zelf hoe je verbinding maakt en wat je deelt. De microfoons van Harman Kardon Citation kunnen eenvoudig worden in- of uitgeschakeld en bieden je de gewenste beveiliging en privacy. Met veelkleurige LED-indicatoren kun je de huidige status van microfoons in een oogopslag controleren.
Houd functies en diensten probleemloos up-to-date. Software-updates en upgrades worden automatisch gedownload en op je systeem geïnstalleerd. Het onderhouden van state-of-the-art thuisaudio is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je alle Harman Kardon Citation luidsprekers gemakkelijk installeren en bedienen. Alle luidsprekers ondersteunen zowel 2,4 GHz als 5 GHz wifi-verbindingen.
Het LCD-kleurendisplay van Harman Kardon Citation is zowel aantrekkelijk als intuïtief. Bedien je muziek met slechts één aanraking of krijg aanvullende informatie te zien over je audiocontent.
Harman Kardon Citation maakt het gemakkelijk om via Bluetooth® audio van je smartphone of tablet te streamen, zodat je van internetaudio een meeslepende muzikale ervaring maakt.
Ontdek nieuwe artiesten en krijg toegang tot je favoriete afspeellijsten van Apple Music met AirPlay. Gebruik de iPhone-app om je muziek te kiezen en de sfeer overal in huis te bepalen.

Meer support

23 resultaten
  • De oranje LED-lampjes geven aan dat de microfoon is gedempt en de Google Assistent niet reageert op de spraaktrefwoorden totdat de microfoon niet meer is gedempt.
  • Instructies voor dagelijkse verzorging van de stof van de Citation luidsprekers (wol)

Dagelijkse verzorging en onmiddellijke vlekkenverwijdering zorgen ervoor dat uw Harman/Kardon Citation-wolbekleding er jarenlang goed blijft uitzien.
    Gebruik nooit onverdunde reinigingsmiddelen, bleekmiddelen, ammoniak of zeep die bedoeld zijn voor harde oppervlakken, omdat dit de stof en de Citation-luidspreker zelf kan beschadigen!

Een groot aantal vlekken kan met warm water met een microvezeldoek (die niet te nat is) worden verwijderd.

Instructie voor het verwijderen van vlekken

Als u snel handelt bij vlekken op uw Citation-apparaat, is het niet moeilijk om morsingen/vlekken te verwijderen of te voorkomen.
    Hieronder staat hoe u dit moet doen.

1. Eerst neemt u de vloeistof met een absorberend servet of microvezeldoek op.
    2. Voor opgedroogde vlekken gebruikt u een lepel om het oppervlak op te ruwen.
      1. Om te voorkomen dat de vlek zich verder verspreidt, begint u vanaf de rand van de vlek en werkt u langzaam naar het midden.
    3. WAARSCHUWING!
      1. Wees voorzichtig bij het gebruik van oplosmiddelen, want deze kunnen het onderliggende bekledingsmateriaal oplossen.

Regelmatige en normale reiniging

Elke week regelmatig stofzuigen is de beste manier om de Harman/Kardon Citation-stof intact te houden of maak gebruik van een vochtige warme microvezeldoek.
    Vergeet bij gebruik van een stofzuiger niet om het vermogen in te stellen op de helft. Dit is het meest geschikt voor Citation-apparaten (zodat het niet schadelijk is voor het ontwerp of de stof).

Algemene informatie

Deze tips zijn enkel bedoeld als advies en vormen geen garantie dat de vlekken op uw Harman/Kardon Citation-apparaat 100% kunnen worden verwijderd.
    In alle gevallen raden we aan contact op te nemen met een professioneel schoonmaakbedrijf, vooral voor grotere vlekken en voor een volledige reiniging van de wollen stof en de luidspreker.
    HARMAN heeft geen aanbevolen bedrijven of partners waar klanten naar kunnen worden verwezen.

Voor meer informatie raden we u aan een bezoek te brengen aan de producent van de stof, KVADRAT, door op de onderstaande links te klikken:

https://kvadrat.dk/care-and-maintenance/upholsteries
    https://kvadrat.dk/download/media/download-section/relatedfiles/kvadrat-maintenance-manual-2016-uk.pdf

Hier vindt u veel informatie over de stof die we gebruiken en hoe u contact met ze kunt opnemen voor meer informatie.

• Draadloze netwerkaansluiting is verloren of niet langer aangesloten

In het geval u de draadloze netwerkaansluiting hebt verloren of onlangs uw draadloze naam/wachtwoord of zelfs ISP (service provider) hebt gewijzigd, kan het zijn dat u uw Citation-apparaat opnieuw moet aansluiten.
    Volg onze onderstaande stappen om te proberen het probleem op te lossen en uw apparaat opnieuw aan te sluiten.

1. Open uw Google Home-app Google Home app.
    2. In de rechterbovenhoek van de startpagina tikt u op Apparaten Apparaten om uw beschikbare apparaten te zien.
    3. Scroll om de Citation-apparaatkaart te vinden.
    4. Tik op SET UP en volg de instellingsstappen.
    5. Al uw eerdere instellingen, accountinformatie is nog steeds verbonden met de luidspreker. U moet het alleen opnieuw verbinden met uw draadloze netwerk.
    De naam van uw Citation-apparaat kan de vorige kamernaam zijn zoals "Luidspreker woonkamer" en tik dan gewoon op SET UP.

Draadloze netwerkaansluiting mislukt

Als de bovenstaande oplossing niet werkt en u nog steeds problemen heeft met uw nieuwe draadloze netwerk, probeer dan de volgende stappen:
    1. Start uw draadloze router opnieuw op. In veel gevallen helpt het enorm om even opnieuw op te starten!
    2. Start uw Citation-apparaat opnieuw op.
      1. Houd de RESETKNOP 15 seconden in gedrukt. Het lampje aan de voorkant gaat braden om aan te geven dat het gereset is.
      2. Uw Citation-apparaat gaat nu opnieuw opstarten. Dit kan ongeveer 45 seconden duren.
    3. Probeer het opnieuw in te stellen via uw Google Home-appGoogle Home app
  • Voor Citation ONE, Citation 100, Citation Sub en Citation Surround, houdt u de RESET-knop op de luidspreker 5 seconden ingedrukt. Voor Citation 300, Citation 500, Citation Bar en Citation Tower, houdt u de RESET-knop op de luidspreker 5 seconden ingedrukt, of selecteert u de optie Factory Reset in het instellingenmenu voor touchscreen.
  • Het Citation-product met Airplay 2 gebruikt een iOS-functie met de naam Wireless Accessory Configuration (WAC), wat de eenvoudigste manier is om wifi in te stellen voor iPhone-gebruikers. Als u AirPlay wilt instellen met WAC en later Google Assistent wilt instellen, kunt u de onderstaande instructies volgen.
    1. Ga naar de wifi-instellingen op de iPhone/iPad
    2. Selecteer de luidspreker die u wilt om AirPlay in te stellen onder "NIEUWE AIRPLAY-LUIDSPREKER INSTELLEN ..." op het onderste gedeelte van het display.
    3. Kies het wifi-netwerk waarmee u deze luidspreker wilt verbinden en druk op Volgende. Normaal gesproken is dit hetzelfde netwerk waarmee uw telefoon is verbonden, dat verschijnt als standaardoptie.
    4. De luidspreker maakt verbinding met het wifi-netwerk. Druk op Gereed om de installatie te voltooien.
    5. Nadat de installatie is geslaagd, kunt u op het Airplay-symbool in het controlecentrum of in uw favoriete audiostreaming-app tikken om AirPlay vanaf uw iPhone en iPad te gebruiken.
    Opmerking:
    • Als u het juiste wifi-netwerk niet ziet, moet u ervoor zorgen dat de luidspreker zich binnen het bereik van de wifi-router of het toegangspunt bevindt.
    • Als uw iPhone of iPad nog nooit eerder verbinding heeft gemaakt met dit wifi-netwerk, moet u op dit moment het wifi-wachtwoord invoeren. De meeste gebruikers hoeven dit wachtwoord niet in te voeren.
    • Als u uw luidspreker niet kunt zien onder "NIEUWE AIRPLAY-LUIDSPREKER INSTELLEN...", haal dan de stekker uit het stopcontact en steek het weer terug in het stopcontact om het opnieuw te beginnen.
    • Voor meer informatie over het streamen van muziek via Apple TV, iTunes en Mac kunt u https://support.apple.com/HT202809 bezoeken.
  • Voor Citation One en Citation 100 (met drukknoppen)

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    • Houd de Bluetooth-knop 2 seconden lang ingedrukt.
    • Uw Citation-luidspreker is nu in pairingmodus.

Voor Citation 300, 500, balk en toren

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. Veeg met uw vinger over het LCD-scherm om het onderstaande scherm te zien.

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. Raak het Bluetooth-symbool aan en uw apparaat gaat naar pairingmodus.
    2. Ga naar het Bluetooth-menu op uw apparaat
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. Schakel Bluetooth in op uw apparaat
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. Zodra u de Bluetooth op uw apparaat heeft ingeschakeld, ziet u alle beschikbare apparaten in de buurt.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. Bij producten met een LCD-scherm ziet u dat het Bluetooth-symbool is veranderd.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
    1. Als u naar beneden swipet, ziet u dat het menu is gewijzigd en dat het weergeeft naar wat via Bluetooth wordt afgespeeld
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

U kunt nu alles afspelen via Bluetooth.
    Opmerking: film-/videomateriaal wordt niet ondersteund en via Bluetooth ontstaat er een vertraging tussen beeld en geluid.

• This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

1. Raak het microfoonicoontje op het scherm aan om de luidspreker te dempen.
      1. OPMERKING: Google Assistant werkt niet als de luidspreker gedempt is.
    2. Raak het opnieuw aan om het dempen ongedaan te maken.
    3. U kunt nu de gewenste stemcommando's geven.
  • Probeer Bluetooth uit te schakelen op uw telefoon en probeer het opnieuw, en zorg ervoor dat locatiediensten zijn ingeschakeld voor de Google Home-app. Als dit niet werkt, zijn bepaalde telefoons niet compatibel met het Google Home-instellingsproces, waaronder de Vivo X21A, Vivo NEX S en Vivo X9. Gebruik een ander apparaat voor het instellen.
  • Gebruik de knop Google Voice Assistant op de afstandsbediening van uw Citation Bar wanneer u deze ingangen gebruikt. Wanneer u op deze knop drukt, zal het huidige volumeniveau tijdelijk afnemen en zal de Google Voice Assistant beginnen met luisteren naar uw opdracht. Als u Google Voice Assistant wilt gebruiken met het ontwaakwoord bij het streamen van muziek via Wifi of Bluetooth in een 5.1 Surround-geluidssysteem, schakelt u de Surround-instelling uit op het aanraakscherm van de Citation Bar.
  • Sluit de Google Home-app en start deze opnieuw of start uw telefoon opnieuw. Start de Google Home-app opnieuw en de luidspreker zou nu moeten verschijnen.