SCL-1

2-Way Dual 12-inch (300mm) Custom LCR Loudspeaker

Introdução ao seu SCL-1

Guia Rápido

Comece a utilizar seu produto rapidamente com nosso Guia de início rápido. Veja o guia de início rápido.

Product Registration

Registre seu produto

Você possui este produto? Registre-o aqui! E solicite sua garantia ou serviço facilmente

Registre agora

Documentos & Downloads

Especificações de Produto

Type
2-Way In-room loudspeaker
Low Frequency Drivers
Dual 12-inch (300mm) Black Carbon Cellulose Composite Cone (C4) cast-frame woofers
High Frequency Driver
3" (75mm) dual annular Teonex ring-diaphragm compression driver with dual neodymium motor structures mated to Sonoglass HDI horn
Recommended Amplifier Power (Full bandwidth)
500 WRMS
Recommended Amplifier Power (80 Hz HPF)
500 WRMS
Impedance
4 Ohm
Loudspeaker Sensitivity
94 dB/1W/1m
Frequency Response
40 Hz - 24 kHz (-6 dB), 3rd order LF roll-off
Crossover Frequency
775 Hz
Coverage area, -6 dB @ 10 kHz
Approximately 120 degrees horizontal x 100 degrees vertical
Coverage area, -6 dB @ 20 kHz
Approximately 90 degrees horizontal x 70 degrees vertical
Enclosure Type
Complementary Bass Alignment System (CBAS™)
HF Level Controls
3 Position - No grille, With grille, or With screen
Grille Dimensions
47.98" H x 19" W x 0.787" D (1218.7mm x 482.6mm x 20mm)
Product Dimensions
47.98" H x 19" W x 14.49" D (1218.7mm x 482.6mm x 368.1mm)
Input Type
Dual sets of gold-plated binding posts
Product Weight
177.5 lb. (80.5kg)
Shipping Weight
306.5 lb. (139 kg)
Shipping Units of Measure
Each
Warranty
5 Years

SCL-1

The SCL-1 is a custom in-room/built-in loudspeaker and is the flagship of the JBL Synthesis SCL loudspeaker range. It features JBL's patented D2430K dual 3-inch (75mm) compression driver mated to a large format High-Definition Imaging (HDI™) horn. Dual 12-inch (300mm) Carbon Cellulose Composite Cone (C4) cast-frame woofers operate in a patented Complementary Bass Alignment System (CBAS™) enclosure to provide high-output capability while delivering an easy load to the amplifier. A front-panel configuration panel allows for bi-wiring, bi-amplification, and crossover bypass for fully active operation with outboard digital crossovers. The SSW-1 delivers unparalleled performance behind projection screens and inside custom cabinetry and is ideal for use in large to extra-large rooms.

Não encontrou o que estava procurando?

Devido às enchentes no estado do RS, os pedidos de todos território nacional podem sofrer atrasos na entrega.
Telefone

Telefone

Fale com um especialista em produtos
Ligue para: 0800 571 4161

0800 571 4161 (Ligação gratuita para Telefone Fixo)

(41) 3012-6100 (Custo de ligação Local / Interurbana)

Segunda a Sexta das 08h às 18h, exceto feriados

Chat

Chat

Segunda a Sábado das 08h às 18h, exceto feriados

message

WhatsApp

Nos envie uma mensagem através do número (41) 2169-6702 ou clique no link:

https://wa.me/554121696702

Segunda a Sábado das 08h às 18h, exceto feriados