AKG Ara

Professionel, to-polet USB-kondensatormikrofon

Getting started with your AKG Ara

Specifications

Mikrofonoverførselsprotokol
USB 2.0
Mikrofontransducer
2 permanent polariserede bagplade-kondensatorkapsler
Mikrofon-optageindstillinger
Vælg mellem Front og Front & Back
Mikrofon-frekvensområde
20 Hz - 20 kHz
Mikrofon bitdybde/sample-rate
24-bit/96 kHz (den tekniske specifikation på emballagen til Harmans AKG Ara angiver fejlagtigt, at denne mikrofon understøtter 192 kHz. Den korrekte specifikation er 96 kHz. Harman arbejder aktivt på at rette denne fejl og vil have korrigeret tilgængelig AKG Ara-emballage fra 1. november 2021.)
Mikrofons maksimale SPL
120 dB SPL (0.5 % THD)
Mikrofon-strømkrav / forbrug
5 V USB / 75 mA
Hovedtelefonudgangs-impedans
16 ohm
Hovedtelefonens strømudgang (RMS)
12 osv (16 ohm)
Hovedtelefon THD
0,03 % (USB -20 dbfs-input) ; 0,35 % (akustisk 94 dbfs-indgang)
Hovedtelefon-frekvensområde
20 Hz - 20 kHz
S/N-forhold for hovedtelefoner
91 db (USB-indgang) ; 76 db (akustisk 94 dbfs-indgang)
Boksens diameter (L x B x H)
182 x 114 X 221 mm
Produktvægt
0,665 kg

Utrolig lyd til enhver anvendelse

AKG Ara er en USB-mikrofon med to mønstre, som lader podcastere, bloggere, gamere og musikere opfange lyd i høj opløsning og professionel kvalitet direkte fra skrivebordet. Uanset om du streamer eller optager, kan du optage lyd i 24-bit, 96 kHz opløsning med krystalklar tale og fantastiske vokal- og instrumentspor. Med Aras to opsamlingsmønstre kan du fokusere på en enkelt stemme / instrument - eller alle i rummet: Vælg det retningsbestemte (cardioid) Front-mønster for at fokusere på lyd direkte foran mikrofonen, mens du afviser lyd fra andre retninger. Brug Front + Back (omni) mønsteret for at opfange lyd hele vejen rundt om mikrofonen - såsom flere talere eller en gruppe af performere. Du kan bruge Ara på et skrivebord, en boom, et stativ eller endda på farten med en valgfri adapter og din mobilenhed. Mikrofonen er nem at bruge takket være USB-tilslutning og drivere, der opfylder kravene i klassen.

24-bit/96 kHz konvertere med høj opløsning
Mikrofonsystem med to kapsler giver to brugervenlige optagelsestilstande
Intuitiv plug-and-play opsætning og nem betjening med understøttelse af Mac® og PC samt tablets og telefoner med iOS® og Android™
Monitorering med nul forsinkelse og tracking med fuld kontrol over udgangslydstyrke, mikrofonforstærkning og mute
Brug det integrerede skrivebords-mikrofonstativ, eller monter på et standard- eller boom-stativ
Dit kamera vil elske den
Inkluderer Ableton Live 11 Lite software til lydproduktion