InstantConnect USB-A to Lightning

Opladerkabel til iPhone og iPad

Specifications

Udgangseffekt (maks., W)
12
Længde (fod)
5
Længde (m)
1.5
1.48
42
Kompatibel med Apple Lightning
Ja
Kompatibel med USB-A
Ja
Plastik-fri, FSC-certificeret emballage
Ja
MFi-certificeret
Ja
Vævet af garn af genbrugspolyester
Ja

Tilslut, tænd og kør.

Med opladning på op til 12 W er InfinityLab InstantConnect USB-A til Lightning-kablet (1,5 m) det ideelle hurtigopladerkabel til iPhone og iPad. Det ultraholdbare design, der er uafhængigt testet og MFi-certificeret, beskytter dit batteri med en stabil, pålidelig strøm. Kablet har en levetid på 35.000 bøjninger til alle de drejninger og sving, hverdagen byder på. Kablet understøtter også dataoverførsel og leveres med en kabelstrip, som hjælper med at forhindre sammenfiltring. Det er fremstillet af garn af genbrugspolyester og leveres i bæredygtig, miljøvenlig emballage.

InfinityLab InstantConnect USB-A til Lightning-kablet oplader hurtigt Apple-enheder, da det understøtter opladning på op til 12 W.
Uanset om du arbejder hårdt eller spiller hårdere, sikrer InfinityLabs ultraholdbare design af USB-A til Lightning-kabler en levetid på 35.000 bøjninger. Derfor overlever kablet alle de drejninger og sving, hverdagen byder på.
InstantConnect USB-A til Lightning-kablet er vævet af garn af genbrugspolyester. Dette miljøbevidste design gør det til en smartere løsning med mindre spild.
InstantConnect USB-A til Lightning-kablet understøtter ikke blot opladning og dataoverførsel. Det er også testet og verificeret af det officielle MFi-program for at sikre ultimativ integritet.
Undgå sammenfiltrede kabler med en genanvendelig kabelstrip.
InstantConnect USB-A til Lightning-kablet er 1,5 m langt, så du nemt og komfortabelt kan bruge din enhed, mens den oplades.
Dette er et mere miljøvenligt kabel. Med garn af genbrugspolyester og FSC-certificeret emballage trykt med økologisk sojablæk.