AKG Y100 Wireless

Trådløse øretelefoner

Driverstørrelse
9,2 mm
Frekvensområde
20 Hz-20 kHz
Impedans
16 OHM
Følsomhed
115 dB SPL/V@1 kHz
Maks. indgangseffekt
6 MW
Bluetooth-sendereffekt
0-4 dBm
Bluetooth-sendermodulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-frekvens
2,402 GHz-2,48 GHz
Bluetooth-profiler
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth-version
V4.2
Batteritype
Polymer-li-ion-batteri (3,7 V, 120 mAh)
Opladningstid
2 timer
Musikspilletid med BT aktiveret
8 timer
Taletid med BT aktiveret
8 timer
Vægt
24 g

Væk din inspiration.

​Med den prisbelønnede referencelyd kan du fordybe dig i musikkens mindste detaljer. Du får trådløs afspilning i høj kvalitet takket være understøttelsen af AAC-codec. AKG Y100 Wireless hovedtelefonerne giver dig fremragende og inspirerende lyd. Den ergonomiske nakkebøjle med bløde, fleksible materialer tilpasser sig din nakkes form. Med Ambient Aware-teknologien kan du lytte til din musik og samtidig være opmærksom på dine omgivelser. Derfor bliver AKG Y100 Wireless en komfortabel og holdbar makker på din kreative rejse. Med otte timers batterilevetid og lynopladning (15 minutter for én times spilletid), treknaps universel mikrofon/fjernbetjening til håndfri opkald med flerpunktsforbindelse og magnetiske ørestykker er AKG Y100 Wireless-hovedtelefonerne præcis det, du skal bruge for at løfte dine kreative udfoldelser til nye højder.

Den prisbelønnede lydkvalitet lader dig nyde enhver detalje fra dit yndlingslydspor.
Bevar forbindelsen til dine omgivelser med et tryk på en knap, mens musikken og inspirationen flyder.
Skift let og ubesværet mellem musik på din bærbare enhed og telefonopkald, så du aldrig går glip af en samtale.
Det holdbare metalkabinet og den komfortable nakkebøjle sikrer, at hovedtelefonerne føles lige så godt, som de lyder.
Afspil dine yndlingssange trådløst i høj kvalitet takket være understøttelsen af AAC.
Nyd en fantastisk spilleliste i løbet af en hel arbejdsdag uden at lade op.
Du kan nyde en ekstra times musik med en hurtig genopladning på 15 minutter.
Hold nemt og bekvemt styr på både din musik og dine opkald.