AKG N9 Hybrid

Trådlösa over-ear-hörlurar med överlägset Hi-Res-ljud, True Adaptive-brusreducering och Zoom-certifierad samtalskvalitet

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Strömförsörjning
5 V, 1 A
Frekvensåtergivning (passiv)
20 Hz–40 kHz
Frekvensåtergivning (aktiv)
20 Hz–40 kHz
Frekvensåtergivning för mikrofon
20 Hz–16 kHz
Impedans
32 ohm
Känslighet
98 dB SPL vid 1 kHz
Max SPL
95 dB
Mikrofonens känslighet
-38 dBV/Pa vid 1 kHz
Maximal ingångseffekt
30 mW
Maximal driftstemperatur
45 °C
Elementstorlek
40 mm dynamiskt
Vikt
281 g
Bluetooth-version
V5.3
Bluetooth-profilversion
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2,4–2,4835 GHz
Bluetooth-sändarens effekt
<11 dBm
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
2,4 GHz trådlös bärvågsfrekvens
2,4 GHz–2,4835 GHz
2,4 GHz trådlös sändareffekt
<9 dBm (EIRP)
2,4 GHz trådlös modulering
GFSK
Batterityp
Litiumjon (1050 mAh/ 3,8V)
Laddningstid
tre timmar med helt urladdat batteri
Musikspeltid med Bluetooth på och ANC av
Upp till 100 timmar
Musikspeltid med Bluetooth på och ANC på
Upp till 55 timmar
Musikspeltid med 2,4G på och ANC av
Upp till 85 timmar
Musikspeltid med 2,4G på och ANC på
Upp till 45 timmar
Musikspeltid med AUX och ANC på
Upp till 40 timmar
Samtalstid med ANC på (Bluetooth)
Upp till 35 timmar
Samtalstid med ANC på (2,4G)
Upp till 30 timmar

Ge dig själv sömlösa anslutningar och Hi-Res Audio Ljudperfektion med arv från AKG Studio Fantastiskt ljud utan ansträngning Fantastiska ljudalternativ som passar dina behov Tillverkade för perfekt ljud

När det är dags för maximal kreativitet behöver du bara sätta på dig dina AKG N9 Hybrid-hörlurar. Med AKG-referensljud, Hi-Res-ljud både i trådlöst och trådbundet läge och True Adaptive-brusreducering omsluter de dig med ett uppslukande rumsligt ljud som drar med dig in i ljudflöde så att du kan hitta ditt kreativa fokus även i den bullrigaste arbetsmiljön. USB-C-dongeln med 2,4 GHz ansluts sömlöst till alla enheter via Bluetooth® och passar elegant inuti den vänstra öronkåpan när den inte används. När det är dags för konferens stänger fyra adaptiva virtuella strålformningsmikrofoner ute allt brus medan varje nyans av din röst uppfattas, oavsett om du arbetar på distans eller i kontorsmiljö. Dessutom är AKG N9 Hybrid Zoom-certifierade. Det ultralätta huvudbandet och de vadderade öronkåporna i PU-läder är tillräckligt bekväma för att du ska kunna njuta av klarhet och rent, oförvrängt ljud hela dagen, varje dag. Och med 100 timmars speltid* får du en hel arbetsvecka innan du behöver ladda om.

Anslut den smarta USB-C-dongeln som är bekvämt lagrad i öronkåpan (USB-A-kontakt ingår), i alla enheter för omedelbar och sömlös anslutning. Med flerpunktsanslutningen kan du enkelt växla mellan ett samtal på telefonen och ett Zoom-möte på skrivbordet, medan Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair ger en smidig upplevelse när du ansluter till flera enheter. AKG N9 Hybrid-hörlurarna ansluts via Bluetooth® till alla Apple-, Android- eller Windows-enheter.
40 mm dynamiska element med membran med Liquid Crystal Polymer (LCP) ger en bred detaljrikedom och fantastiskt dynamiskt ljud med ultralåg förvrängning och snabb transientrespons. Basen är fyllig och exakt, sångröster är tydliga och exakta, och de höga tonerna är livligt levande. Dessutom stöder AKG N9 Hybrid-hörlurarna Hi-Res Audio både via 3,5 mm-ljudkabeln och trådlöst via BT. Tack vare LDAC, som garanterar enastående 24-bitars högpresterande ljud får varje detalj fantastisk definition, närmare studiokvalitet än någonsin.
Tillsammans med det kraftfulla AKG-referensljudet förvandlar AKG N9 Hybrid-hörlurarna allt stereoinnehåll från alla enheter till virtuellt surroundljud. Den breda ljudbilden och den detaljerade placeringen av instrumenten och sången gör att din favoritmusik känns ännu mer transportabel vilket ger en mer detaljerad, realistisk och uppslukande upplevelse.
Använd den högkvalitativa True Adaptive-tekniken för brusreducering – som kan anpassas via appen – för att bestämma exakt hur mycket av omvärlden du vill höra. Tack vare Auto Compensation upptäcker sex mikrofoner automatiskt buller från omgivningen och gör justeringar i realtid. Eller så kan du manuellt välja önskad ANC-nivå. När du inte vill avbryta flödet kan du stänga ute omgivningen helt med brusreducering som automatiskt anpassar sig till ljudnivån omkring dig.
Fyra virtuella adaptiva strålformningsmikrofoner (två på varje öronkåpa) övervakar ständigt ljudnivån i din omgivning, så din röst är det enda ljud som andra hör i ett telefonsamtal eller på en videokonferens. AI-maskininlärning dämpar bakgrundsbuller på ett intelligent sätt baserat på ditt individuella ljudscenario. Den hydrodynamiska vindtäta designen minskar förvrängningen från luftfriktion avsevärt och ger dig en kristallklar samtalsupplevelse även utomhus. AKG N9 Hybrid-hörlurarna är Zoom-certifierade, vilket garanterar högkvalitativ kommunikation och full funktionell kompatibilitet med den ledande videokonferens-appen. Och lysdioden på dongeln visar direkt om ditt ljud är avstängt eller inte.
Öppna appen AKG Headphones-appen och använd röstinställningen för att finjustera din röst för möten, presentationer eller till och med föreställningar. Du kan också använda ljudinställningen för att lägga till mer bas eller diskant till andras röster. En ljudnivåoptimerare justerar andras volym, så du behöver aldrig säga till om någon pratar för lågt eller för högt. Slutligen finjusterar Voice Aware hur mycket av din egen röst som du hör när du talar så att du inte stör andra genom att prata för högt i ett fullsatt kafé eller på tunnelbanan.
Ljudet pausas automatiskt när du börjar prata, så att du kan chatta snabbt med hörlurarna på. *Ej tillgänglig med 2,4 GHz-anslutning
Det ultralätta huvudbandet och de vadderade öronkåporna är tillräckligt bekväma för att du ska kunna njuta av ökad klarhet och oförvrängt, rent ljud hela dagen, varje dag. När du inte använder den medföljande USB-dongeln passar den snyggt i vänster öronkåpa – aldrig felplacerad, alltid inom räckhåll. Volymen kan enkelt kontrolleras genom att vrida på öronkåpans ratt.
Använd appen AKG Headphones-appen för att snabbt ställa in det mest realistiska ljudet för dina filmer, musik och spel. Du kan också anpassa inställningarna för ljudchatt, justera hur mycket omgivande ljud du vill höra och konfigurera ett anpassat hörselprogram med Personi-Fi 2.0.
Ta dig igenom hela dagen utan att behöva ladda batteriet en gång. AKG N9 Hybrid har upp till 100 timmars speltid med Bluetooth® (ANC avstängt) och upp till 85 timmar med USB-C-dongeln (ANC avstängd).