ClearCall

Bärbar USB- och Bluetooth-högtalartelefon

Produktspecifikationer

Taltid/musikspeltid
24 timmar (varierar beroende på volymnivå och ljudinnehåll)
Uteffekt
5 W RMS
Litiumbatteri
3,6 V 6 500 mAh
Batteriladdningstid
4 timmar vid 5 V, 2 A
Laddström
Max 5 V / 2,1 A
5.0
Bluetooth-sändarens effekt
< 4 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2 400–2 483,5 MHz
Mått (B x H x D)
124 x 124 x 32 mm / 4.88 x 4.88 x 1.26 "
Vikt
345 g / 0.76 lbs
* När ljudet stängs av på ClearCall lyser mikrofonsymbolen rött. Men det kan hända att konferens-appens mikrofonstatussymbol inte ändras. ClearCalls telefonknapp fungerar bara med samtal via mobila röstnätverk och startar eller avslutar inte sessioner i konferens-appar.
-

Hör tydligt, tala fritt.

Att arbeta utanför kontoret är enklare än någonsin, men du måste fortfarande delta i möten. Faktum är att den bärbara datorns högtalare är långt ifrån idealiska för konferenser och att bära hörlurar kan isolera dig från omgivningen. Men att arbeta hemifrån betyder inte att det ska vara krångligt att delta i enkla möten. ClearCall-högtalartelefonen fungerar med din dator eller telefon, var som helst, för kristallklara handsfree-samtal. Även i bullriga miljöer eller från andra änden av rummet. Med 24 timmars samtalstid klarar den också din längsta arbetsdag. Den är tillverkad av återvunnen plast och förpackad i hållbara och miljövänliga material.

Tala fritt. Bokstavligt talat. Se till att du hörs var du än befinner dig i rummet med fyra 360-graders fjärrfältsmikrofoner. Du kan gå och prata om samtalet kräver det.
Livet kan vara bullrigt, men dina högtalartelefonsamtal kommer inte att vara det. ClearCall-högtalarens eko- och brusreducering innebär att du har kristallklart röstljud oavsett störningar omkring dig, oavsett om det är gatubuller utanför eller en rumskamrat som snarkar.
Superenkel att installera. Anslut bara ClearCall direkt till en USB-port. Så enkelt är det. Verkligen.
En enda laddning ger upp till 24 timmars samtalstid via Bluetooth. Det är en hel dag med handsfree-samtal.
Anslut en smartphone, bärbar dator eller båda trådlöst till ClearCall och turas om att chatta med familj och vänner eller att träffa kollegor.
Hör tydligt och tala fritt, oavsett vilken konferens-app du använder. ClearCall fungerar med Webex, Zoom, Skype, Microsoft Teams, Jabber, GoToMeeting, GoToWebinar, Facetime, Google Hangouts, med flera*
Detta är en miljövänligare högtalartelefon för konferenser. Med 90 % återvunnen plast och FSC-certifierad förpackning tryckt med ekologiskt sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • För att utföra en fabriksåterställning:
    Ta först bort ClearCall från listan över parkopplade Bluetooth-enheter i telefonens eller surfplattans inställningar.
    Tryck sedan på och håll inne Bluetooth- och volymknapparna i mer än 4 sekunder för att återställa ClearCall till fabriksinställningarna.
  • Det tar cirka 4 timmar att ladda InfinityLab ClearCall-högtalartelefonen helt med en laddare som stöder 5V 2A.