InstantStation Wireless Stand

Wireless Charging Station med 33 W PD USB-C- och USB-A-snabbladdning

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

DC-ingång
21.0V⎓2.14A
USB-A strömutgång
5V⎓3A
USB-C strömutgång
5V⎓3A, 9V⎓3A, 12V⎓2.5A, 15V⎓2A, 20V⎓1.5A
Trådlös utgång
5W, 7.5W, 10W, 15W
Uteffekt (max., W)
33
Arbetstemperatur
0~35°C
RF-frekvensområde
126.5Khz-129kHz
RF-fältstyrka
-4.59dBuA/m @10m
Mått (B x H x D)
71 x 101 x 129 mm / 2.8 x 4.0 x 5.1"
Vikt
175 g / 0.39 lbs
Trådlös Qi-laddning (enkel)
Ja
USB-C-kompatibel
Ja
Miljövänlig förpackning
Ja
Power Delivery 3.0
Ja
Smart strömfördelning
Ja
* Extra kablar säljs separat.
-
** Laddningstider baserade på SGS-testning med USB-C-port och kompatibel laddningskabel. Den faktiska användarupplevelsen kan variera beroende på många faktorer, såsom modell, batteristorlek, temperatur, luftfuktighet, samt enhetens tillstånd och ålder.
-
*** Extra kablar säljs separat.
-
**** USB-C-port stöder max. 30 W PD-laddning. USB-A-port stöder max. 15 W-laddning. Vid samtidig laddning av tre enheter är den totala max. uteffekten 33 W.
-
***** För att leverera max. 30 W-laddning ur en USB-C-port, välj en kompatibel USB-C till USB-C-kabel som stöder 30 W-laddning.
-
****** Det gäller eventuellt inte bärbara datorer som kräver mer än 30 W uteffekt.
-

Ladda utan att ansluta.

DDu behöver ström. Du behöver bekvämlighet. Du behöver det Qi-certifierade InfinityLab InstantStation Wireless Stand. Tillsammans med USB-A-porten och USB-C-porten laddar du säkert upp till tre enheter* samtidigt. Vill du inte pausa en stream eller ett samtal medan du startar? Placera bara telefonen horisontellt eller vertikalt på stället och fortsätt. InstantStation är smart – det vet hur man optimerar och distribuerar energi beroende på vad som är inkopplat. Stället är dessutom tillverkat av återvunnen plast och förpackat i hållbart, miljövänligt material. InstantStation är kompakt, lätt och kraftfullt och levererar maximal kraft i en kompakt design.

Power Delivery 3.0 garanterar snabb laddning av dina enheter. Vi pratar om uppladdning upp till 50 % på 30 minuter för en iPhone 12**, 40 minuter för en Samsung Galaxy S21** eller 70 minuter för en MacBook Air (2020)**. Ja, det går snabbt.
Ingen kabel? Inga problem. Placera bara din Qi-kompatibla enhet på stället för upp till 15 W trådlös Qi-laddning.
InstantStation Wireless Stand har ett trådlöst laddningsställ med en extra USB-A-port och USB-C-port så att du kan ladda upp till tre enheter samtidigt*** med snabbladdning på 33 W PD****. Ladda smartare.
Perfekt för laddningar. USB-C-laddningsporten på InstantStation Wireless Stand levererar upp till 30 W***** uteffekt till bärbara datorer****** med en USB-C-laddningsingång.
Med InstantStation Wireless Stand kan du ladda din enhet trådlöst både horisontellt och vertikalt. Välj din preferens för att streama videor, lyssna på musik eller ringa samtal när du laddar.
Vill du ha effektivitet? Vill du ha optimal laddningshastighet? Ultrasnabba InstantStation Wireless Stand levererar. Det är smart nog att veta hur man fördelar ström, beroende på vilka enheter som är anslutna.
Detta är en mer miljövänlig trådlös laddare. Med 90 % återvunnen plast och FSC-certifierad förpackning tryckt med ekologiskt sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

15 resultat
  • InfinityLAB-laddaren är inte avsedd för våt miljö.
    Den är inte vattentät, om den blir blöt finns det risk för kortslutning, vilket kan skada annan elektronik som du kopplar in i den.
    Se till att laddaren alltid är torr.
  • För 20 W laddare är den maximala uteffekten totalt 20 W.
    För 30 W laddare är den maximala uteffekten totalt 30W.
    För 65 W laddare är den maximala uteffekten totalt 65 W.
    För 100 W laddare är den maximala uteffekten totalt 100 W.
    För 30 W-, 65 W- och 100 W-laddare är den totala maximala uteffekten 30 W, 65 W respektive 100 W vid samtidig laddning av mer än en enhet. Du kan också kontrollera detaljerad information om uteffekt från specifikationen på produktsidan.
  • För att leverera 65 W PD-laddning till din bärbara dator behöver du en USB-C till USB-C-kabel som stöder minimal 3A-ström.
    För att leverera 100 W PD-laddning till din bärbara dator behöver du en USB-C till USB-C-kabel som stöder E-Mark och stöder 5A-ström.
  • InfinityLAB-laddaren har en "smart strömfördelningsfunktion", den är smart nog att veta hur man fördelar ström, beroende på vilka enheter som är anslutna.

Ta en 65 W laddare som ett exempel:
    Om endast 1 USB-C-enhet ansluts till denna laddare kan USB-C-porten leverera max. 65 W PD snabbladdning.
    Om du ansluter en USB-C-enhet och en USB-A-enhet samtidigt till denna laddare kan USB-A-porten leverera max. 15 W snabbladdning och USB-C-porten kan leverera max. 45 W PD snabbladdning.
  • Ja, du kan lämna den bärbara datorn ansluten till laddaren även efter att den har bytts ut helt. Laddaren laddar din bärbara dator igen om det behövs.
  • Det går bra att lämna InfinityLAB-laddaren ansluten till vägguttaget när du inte använder den. Men även utan att ladda din enhet förbrukar laddaren lite ström när den är ansluten till en aktiv strömkälla.

För att spara ström, föreslå att du kopplar ur den från vägguttaget om du inte kommer att använda laddaren på länge.
  • LED-lampan tänds när InfinityLAB-laddaren slås på och den är redo att ladda dina enheter.
    LED-lampan slocknar när strömkällan är avstängd.
  • Ja. InfinityLab-laddaren har utformats med överspänningsskydd för att skydda dina enheter.
  • Nej, du bör endast använda de utbytbara pluggar för InfinityLAB USA, Storbritannien och EU som medföljer i förpackningen.
  • Den kan snabbt ladda allt med en USB-A- eller USB-C-kabel – telefon, öronsnäckor, powerbank, kamera, till och med din bärbara dator eller spelkonsol.