BDS 580

5.1-kanals, 325-watts 3D Blu-ray™ Disc-system med AirPlay och Bluetooth®

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Power Consumption
110W maximum; less than 1W standby
Height (mm)
78.5
Width (mm)
238.8
Length (mm)
400.2
Weight (kg)
3.72
Continuous Average Power (FTC) Per Channel
65 watts per channel, 20Hz – 20kHz, @ less than 1% THD, both channels driven into 6 ohms
Input Sensitivity/Impedance
250mV/> 10k
Signal-to-Noise Ratio (IHF-A)
–90dB
Frequency Response
20Hz – 20kHz, ±0.5dB @ 1W
Slew Rate
40V/usec
Power Requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz

5.1-channel, 325-watt, 3D Blu-ray Disc™ System

Ta en titt på det 5.1-kanals, 3D Blu-ray™ Disc-system som passar perfekt för ett uppkopplat liv. Harman Kardon® BDS 580 är ett elegant, 3D Blu-ray DiscTM-system med höga prestanda som ger Blu-ray en ny innebörd. Det har tre HDMI®-ingångar med 3D; HDMI Audio Return Channel (ARC) för kompatibla TV-apparater; Wi-Fi®-nätverksanslutning vilket eliminerar behovet av trådbunden Ethernet-anslutning; Apple AirPlay som strömmar innehåll från iPad, iPhone, iPod eller iTunes på Mac eller PC; Bluetooth® MultiConnect™ för att parkoppla två enheter samtidigt; NFC för enkel Bluetooth®-parkoppling och DLNA® 1.5. Med BDS 580 kan du även ansluta till Pandora® och andra onlinetjänster (där det finns). Harman Kardons legendariska, klassledande ljudteknologi ger liv åt Dolby TrueHD och DTS-HD. Med Dolby Volume kan du lyssna på allt så som det var tänkt att låta från början utan att störa grannarna. Optimera lyssnandet med EzSet/EQ™- högtalarkalibrering. Det är enkelt och till och med roligt att ställa in systemet med dess rena, snygga, högupplösta grafiska gränssnitt. Du kan även använda den kostnadsfria fjärrappen som finns för både iOS och Android. Med andra ord sätter BDS 580 en ny, högre standard för vad du kan förvänta dig från något Blu-ray-system.

Blu-ray™ Disc-systemet BDS 580 driver 5-kanalsystemet med 65 watt per kanal. Anslut en aktiv subwoofer för att få bättre baseffekter och bättre rumskänsla. För att garantera ett optimalt exakt och dynamiskt ljud med ökad tydlighet och realism – även på högsta volym – ger en digital strömförsörjning all kraft som förstärkarna behöver, utan att vara otymplig som traditionella nätdelar och tunga transformatorer. Slutresultatet är ett system med underbart ljud som dessutom är miljövänligt.
BDS 580 strömmar ljud från i princip alla bärbara enheter. Datorer med iTunes, Apple iPad, iPhone och iPod touch kan strömma media med systemets inbyggda AirPlay. BDS 580 har integrerad Bluetooth® med HARMAN TrueStream och MultiConnect så att du enkelt kan ansluta i princip alla surfplattor, smartphones och bärbara datorer. Med MultiConnect behöver du inte koppla från någon enhet innan du strömmar från en annan. USB-port på framsidan gör det enkelt att ansluta enheter direkt utan adapter eller trådlös anslutning. BDS 580 är även kompatibel med DLNA 1.5 för musik, bilder och video så att du har många alternativ för att överföra material i ditt hemnätverk.
Att ansluta en NFC-förberedd Android™- eller Windows®-enhet till BDS 580 via Bluetooth är enkelt och går snabbt. BDS 580 har en NFC-sensor som, tillsammans med Bluetooth®-förberedda enheter, kan parkopplas genom att bara vidröra enheten mot BDS-systemet.
Du kan placera BDS 580 var som helst. Dess Wi-Fi-nätverkskapacitet gör att du kan ansluta till hemnätverket utan några kablar. Och du får trådlös åtkomst till strömningsenheter, Apple AirPlay, DLNA, förstärkaruppdateringar och annat online BD-Live™-innehåll från Blu-ray DiscTM-skivor.
Kompletta nätverksanslutningar ger snabb åtkomst till ditt favoritinnehåll online, exempelvis från Pandora®, YouTube™ och annat (där det finns).
HARMAN TrueStream är din garanti för att du ska få den bästa möjliga lyssningsupplevelsen. När du strömmar ljud trådlöst via Bluetooth® väljer HARMAN TrueStream den jämnaste och bästa trådlösa anslutningen för att ge bästa möjliga ljud oberoende av vilken app eller källenhet du använder.