BDS 580S

5.1-kanals, 325-watts, Blu-ray Disc™-receiver med 4K-uppskalning, Spotify Connect, AirPlay och Bluetooth®.

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Source Unit Weight
3.56kg
Power Requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz
Power consumption
<0.5W standby, 90W maximum
Source Unit Dimensions
400.2mm (L) x 283.8mm (W) x 78.5mm (H)
Digital Audio inputs
3
Dynamic range
90dB (16-bit)
Analog Audio inputs
2
Subwoofer Output
1
Total System Power
325 Watts
Frequency response @ 1W(±0.5dB)
20Hz – 20kHz
Signal-to-noise ratio (IHF-A)
–90dB
Television Format
PAL
HDMI™ version
1.4b With 3-D and 30/36-bit Deep Color

Hemmabion får liv med morgondagens trådlösa HD-teknik.

Den nya Harman Kardon BDS 580S är ett högpresterande, 5.1-kanals, 325-watts hemmabiosystem som spelar Blu-ray 4K-uppskalning och som sträcker sig från traditionell teknik till digitala medier. Skala upp dina Blu-Ray-skivor och hemmabiokomponenter till otrolig 4K-videoupplösning på din UHD-TV. Eller strömma innehåll trådlöst med Spotify Connect, Bluetooth®, AirPlay eller DLNA. Med ett omfattande stöd för ljud- och videokällor som tillgodoser alla dina mediebehov är BDS 580S den ultimata lösningen, och bör stå i centrum i morgondagens uppkopplade hem.

BDS 580S är en allt-i-ett-lösning som för samman traditionella medier som CD, DVD, Blu-ray och radio med digital teknik som strömning och uppkopplade tjänster. Uppgradera videokvaliteten på dina Blu-ray-skivor, DVD-skivor och källkomponenter till 4K på din UHD-TV.
"Spotify är världens populäraste tjänst för musikströmning. Om du prenumererar på Spotify Premium kan du synkronisera din nya BDS-receiver med din telefon eller surfplatta. Eftersom Spotify är inbyggt i BDS-receivern kan du fortfarande ta emot samtal och använda andra appar – musiken stoppas aldrig. Testa Spotify gratis Gå till spotify.com/connect för att testa Spotify Premium gratis i 30 dagar, eller för att läsa mer om Connect "
BDS 580S strömmar ljud från i princip alla bärbara enheter. Datorer med iTunes, Apple iPad-, iPhone- och iPod touch-enheter – strömmar media med systemets inbyggda AirPlay. Med Bluetooth® integrerat med HARMAN TrueStream och MultiConnect kan du spela musik med i princip vilken surfplatta, smartphone eller bärbara dator som helst. Med MultiConnect behöver du inte koppla från en enhet innan du strömmar från nästa. BDS 580S är även kompatibel med DLNA 1.5 för musik, bilder och video, så att du har många alternativ för att skicka innehåll genom hela ditt hemnätverk.
BDS 580S ansluter till ditt hemnätverk utan någon kabel till routern. Anslut enkelt till strömningstjänster som YouTube, Spotify Connect, AirPlay, DLNA, receiver-uppdateringar och BD-Live™-extramaterial.
Tre HDMI-ingångar med 3D och 30/36-bitars Deep Color ger fyllig, högupplöst digital video i upp till 4K och naturtroget ljud via en enda kabel. Det blir inga försämringar av video- eller ljudkvalitet vid formatkonvertering – bara total Hollywood-spänning precis som skaparna avsett att du ska uppleva den. BDS 580S gränssnitt Mobile High-Definition Link™ (MHL™) gör att du kan skicka högupplöst video- eller ljudinnehåll direkt från din kamera, telefon, surfplatta eller Roku Streaming Stick™. Med hjälp av HDMI Audio Return Channel (ARC) kan du skicka ljud från din TV till BDS 580S utan extra kablar.
Du kan även välja mellan många ljudkällor tack vare USB-porten på framsidan av BDS 580S. Det är bara att ansluta en iPhone, iPad, iPod eller ett USB-minne för att spela upp dina favoritlåtar genom hemunderhållningsreceivern. Eller spela upp en komplett uppsättning video- och ljudformat från kompatibla USB-enheter, inklusive MPEG-1, MPEG-2, MP3, WMA och JPEG.
Den nya autokalibreringsprocessen HARMAN EzSet/EQ™ ställer in volym, högtalaravstånd/fördröjningstid och equalizer med hög precision. Detta gör att du kan finjustera högtalarsystemets ljud efter rummets akustik. Autokalibreringssystemet har också en användarvänlig menyskärm samt en insticksmikrofon som hjälper dig att optimera ljudkvaliteten i alla miljöer.
Med BDS 580S är det lätt att kontrollera och navigera på din hemmabio. Styr din hemmabio med en programmerbar infraröd (IR) fjärrkontroll, eller med appen Harman Kardon Remote för iOS®- eller Android-enheter. Användargränssnittet har en högupplöst skärm som guidar dig genom systeminställning och grundläggande användning. Navigera snabbt i din musik eller tjänster online med högupplösta albumomslag och metadata.