BDS 635

5.1-kanals, 350-watts, 3D Blu-ray-system med 4K-uppskalning, Wi-Fi® och Bluetooth®

Komma igång med din $produkt

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

HDMI Inputs:
2
HDMI Outputs
1 (features HDMI ARC)
Digital Audio inputs
2
Analog Audio inputs
2
USB Input
2
Digital Audio Outputs
1
Analog Audio Outputs
1
Source Unit Dimensions (L x W x H)
400mm (L) x 301mm (W) x 80mm (H)
Source Unit Weight
3.5kg
Satellite Dimensions
92mm (L) x 100mm (W) x 167mm (H)
Total System Power
350 Watts
Continuous average power, stereo mode
50 Watts per channel, 20Hz – 20kHz, @<1% THD, both channels driven into 8 ohms
Subwoofer Power
100 Watts
Signal-to-noise ratio (IHF-A)
–90dB
Frequency response @ 1W(±0.5dB)
20Hz – 20kHz
Satellite Weight (kg)
0.7
Satellite Height (mm)
80
Subwoofer Height (mm)
353
Subwoofer Depth (mm)
267
Satellite Width (mm)
100
Subwoofer Width (mm)
267
Subwoofer Weight (kg)
7
Satellite Depth (mm)
92
Television Format
PAL
HDMI™ version
1.4b With 3-D and 30/36-bit Deep Color
Power Consumption (Standby)
<0.5W standby, 90W maximum
Power Requirement
101 – 240V AC, 50/60Hz

4K-hemmabioprestanda som överträffar dina förväntningar utan att överskrida din budget

Nya BDS 635 från Harman Kardon är ett komplett 5.1-kanals, 350-watts, 3D Blu-ray-system med 4K-uppskalning, Wi-Fi® och Bluetooth®. Du får Harman Kardons prisvinnande design och prestanda i ett elegant integrerat 5.1-kanals ljudsystem som ser till att du hänger med i dagens trådlösa strömningsteknik. Skala upp Blu-ray-skivor till 4K-upplösning för din UHD-TV och strömma musik via Bluetooth och Wi-Fi eller från YouTube och andra inbyggda appar. Det är enkelt att länka till ditt trådlösa Harman Kardon HD-ljudsystem – välj Harman Kardon Adapt så fyller musiken alla rum.

BDS 635:s fem förstärkare, var och en på 50 watt, driver högtalarna som har dubbla, avstämda mellanregisterelement och domediskanter för stabilt ljud. Kombinationen av förstärkare och högtalare ökar väsentligt tydlighet och realism för riktat ljud, även på hög volym.
Till skillnad mot konventionella, framåtriktade subwoofers är BDS 635:s 100-watts, 8 tum stora (20 centimeter) subwoofer riktad nedåt och interagerar med golvet för kraftfull bas.
BDS 635 är ett komplett allt-i-ett-system med fem matchande högtalare och en nedåtriktad 100-watts subwoofer. Det innehåller allt du behöver för utmärkt video och surroundljud från i princip vilken film- eller musikkälla som helst och kombinerar de olika komponenternas prestanda med enkelheten i ett enda, helintegrerat hemmabioljudsystem. Om du dessutom har en UHD-TV kan BDS 635 skala upp dina Blu-ray-skivor till 4K-upplösning och optimera bildupplevelsen.
BDS 635 strömmar ljud från i princip vilken bärbar enhet som helst med hjälp av inbyggt Bluetooth® och Wi-Fi® via MultiConnect så att den kan ansluta till nästan alla surfplattor, smartphones och laptops. Med MultiConnect behöver du inte koppla från någon enhet innan du strömmar från en annan. BDS 635 är även kompatibel med DLNA 1.5 för musik, bilder och video så att du har många alternativ för att överföra material i ditt hemnätverk.
Två HDMI-ingångar med 3D och 30/36-bit Deep Color ger fyllig, högupplöst digital video i upp till 1080p-upplösning med naturtroget ljud genom en enda kabel. Det blir inga försämringar av video- eller ljudkvalitet på grund av formatkonvertering – bara fullständig Hollywood-spänning precis som skaparna tänkte sig att du skulle uppleva den. Du kan skicka ljud från TV:n till BDS 635 utan extra kablar tack vare HDMI Audio Return Channel (ARC).
USB-port på framsidan gör att du enkelt kan bläddra bland bilder, musik och filmer utan extern adapter eller trådlös anslutning. Anslut bara ett USB-minne och spela upp de flesta video- och bildformat från kompatibla USB-enheter, inklusive MPEG-1, MPEG-2, MP3, WMA och JPEG.
Högupplöst ljud som matchar den digitala kvaliteten på Blu-ray Disc™-format släpper loss hela potentialen i filmsoundtrack med Dolby TrueHD and DTS Digital Surround Decoding. Oberoende av vilket läge du väljer kommer du att uppskatta den fantastiska ljudkvalitet som BDS 635 återger – när du testar ditt system till yttersta gränsen.
BDS 635 har alla dina favoritradiostationer och visar vilken du lyssnar till på den eleganta skärmen på framsidan. Spara dina favoriter på någon av de 30 minnesplatserna eller använd autoinställning för att hitta och spara alla tillgängliga stationer. Njut med enkelhet av internet-radio på din hemmabio genom det inbyggda programmet vTuner.
BDS 635 har ett riktigt smart nytt användargränssnitt som optimerar upplevelsen samtidigt som det förenklar inställning och åtkomst av innehåll. På hemskärmen finns ett musiksystem inbyggt som ger ögonblicklig kontroll över ljud, albumens bilder och dess metadata under uppspelning. En högupplöst skärm på BDS 635:s framsida ger ögonblicklig åtkomst till innehåll utan att du behöver slå på TV:n eller sträcka dig efter fjärrkontrollen.
Om du har trådlösa Harman Kardon-högtalare som Omni 10 eller Omni 20 kan din musik enkelt följa dig runt i hemmet. Harman Kardon Adapt är exakt det tillägg du behöver – anslut den till BDS direktljudutgång så länkas hemmabion till Harman Kardons trådlösa HD-ljudsystem omedelbart.