BDS 885S

5.1-kanals, 525-watts Blu-ray Disc™-system med 4K-uppskalning, Spotify Connect, AirPlay och Bluetooth®.

Komma igång med din $produkt

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Power requirement
100 – 240V AC, 50/60Hz
Power consumption
90W maximum; <0.5W standby
Frequency response @ 1W
20Hz – 20kHz, ±0.5dB

Din hemmabio får nytt liv med morgondagens trådlösa HD-teknik

Det nya Blu-ray-hemmabiosystemet Harman Kardon BDS 885S med 4K-uppskalning, 5.1-kanalsljud och högtalare på 525 watt har höga prestanda och överbryggar sömlöst klyftan mellan traditionella och digitala medietekniker. Skala upp dina Blu-ray-skivor och hemmabiokomponenter till fullständigt magnifik 4K-videoupplösning för din UHD-TV. Eller så kan du strömma innehåll trådlöst med Spotify Connect, Bluetooth®, Airplay, DLNA och inbyggda appar som YouTube. Med sitt omfattande stöd för ljud och video för alla dina mediebehov är BDS 885S den definitiva ljudlösningen som kommer att stå i centrum för morgondagens uppkopplade hem.

BDS 885S-systemet är en flerfunktionslösning för underhållning som utgör den felande länken mellan traditionella medier som CD, DVD, Blu-ray och radio med digital teknik som ljudströmning och anslutna tjänster. Uppgradera dina Blu-ray-skivor, DVD-skivor och källkomponenters videokvalitet till klockren 4K-videoupplösning för din UHD-TV-skärm.
"Spotify är världens mest populära musikströmningstjänst. Om du prenumererar på Spotify Premium kan du synkronisera din nya BDS-receiver med din smartmobil eller surfplatta. Eftersom Spotify är inbyggd i din BDS-receiver kan du fortfarande ta emot samtal eller använda andra appar medan musiken fortsätter att flöda oavbrutet. Prova Spotify gratis För att prova Spotify Premium gratis i 30 dagar, eller för att läsa mer om Connect, går du till spotify.com/connect "
BDS 885S ger en effekt på 525 watt till din 5.1-kanaliga hemmabio. För att säkerställa ljud av högsta möjliga kvalitet och dynamik och med förbättrad klarhet och realism (även vid maximala ljudnivåer) förser en digital strömkälla din förstärkare med den styrka som krävs för fantastiskt ljud som även är miljövänligt. Till skillnad mot konventionella, framåtriktade subwoofers är BDS 885S 200-watts, 20 centimeter stora aktiva sub riktad nedåt och masserar därmed golvet för kraftfull bas.
BDS 885S strömmar ljud från i princip alla bärbara enheter. Datorer med iTunes, Apple iPad, iPhone och iPod touch strömmar media med systemets inbyggda AirPlay-teknik. Tack vare Bluetooth® som integrerats med HARMAN TrueStream och MultiConnect kan du spela musik på praktiskt taget vilken surfplatta, smartmobil eller bärbar dator som helst. Med MultiConnect behöver du inte koppla från någon enhet innan du strömmar till nästa. BDS 885S är även kompatibel med DLNA 1.5 för musik, foton och video så att du har många alternativ för att överföra innehåll i ditt hemnätverk.
Det behövs ingen kabel till din router för att ansluta BDS 885S till ditt hemnätverk. Anslut smidigt till strömningstjänster som Youtube, Spotify Connect, AirPlay, DLNA, förstärkaruppdateringar och ytterligare BD-Live™-innehåll online för dina Blu-ray Disc™-skivor.
Tre HDMI-ingångar med 3D och 30/36-bitars Deep Color ger fyllig, högupplöst digital video i upp till 4K med högsta möjliga naturtrogenhet via en enda kabel. Det blir inga försämringar av video- eller ljudkvaliteten vid formatkonvertering – bara total Hollywood-spänning precis så som skaparna tänkte sig att du ska uppleva den. BDS 885S Mobile High-Definition Link™-gränssnitt (MHL™) gör att du kan överföra högupplöst video- eller ljudinnehåll direkt från din kamera, smartmobil, surfplatta eller Roku Streaming Stick™. Du kan överföra ljud från TV-apparaten till BDS 885S utan extra kablar tack vare HDMI Audio Return Channel (ARC).
Du kan även välja bland många ljuduppspelningsalternativ tack vare USB-porten på BDS 885S-enhetens framsida. Det är bara att ansluta en iPhone, iPad, iPod eller USB-sticka för att spela upp dina favoritspår genom hemunderhållningsförstärkaren. Eller så kan du spela upp nästan vilket video- och ljudformat som helst från kompatibla USB-enheter, inklusive MPEG-1, MPEG-2, MP3, WMA och JPEG.
Den nya autokalibreringsprocessen HARMAN EzSet/EQ™ III justerar med hög precision BDS 885S volymnivåer, inställningar för högtalaravstånd/fördröjningstid och equalizer. Därigenom kan du finjustera högtalarsystemets ljudprestanda för olika rumsspecifika akustikförhållanden. Autokalibreringssystemet har även en insticksmikrofon och en menyskärm som är lätt att överblicka för att kunna optimera ljudkvaliteten för en viss lyssningsmiljö.
Med BDS 885S kan du smidigt styra din hemmabio och navigera bland innehållet. Ta befälet över din hemmabio med en programmerbar infraröd fjärrkontroll eller med Harman Kardon Remote-appen för iOS®- eller Android-produkter. Användargränssnittet har en högupplöst skärmmeny som ledsagar dig genom konfigurationen av systemet och grundläggande funktioner. Navigera dig snabbt igenom din musik eller onlinetjänster med hjälp av högupplösta albumbilder och metadata.