HK 3770

Harman Kardon HK 3770 stereoreceiver

Stereo Power
120 watts per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz, <0.07% THD
Input Sensitivity/Impedance
250mV/27k ohms
Signal-to-Noise Ratio (IHF-A)
100dB
Frequency Response(@ 1W)
10Hz – 130kHz (+0dB/–3dB)
Power Consumption
<0.5W (standby)
Height (in)
4-3/4
Height (mm)
121
Width (in)
17-5/16
Width (mm)
440
Depth (in)
11-13/16
Depth (mm)
300
Power Requirement
120V AC/ 60Hz (USA); 220V-240V AC 50Hz/60Hz (EU)

High-performance 240 watt stereo receiver with analog & digital capacity and networked connectivity.

Harman Kardon’s reputation for excellence in sound quality and distortion-free power has moved forward to combine classic analog sound with modern digital connectivity. Discover 240 watts of power in a stereo receiver dedicated to complete connectivity for all your devices. The high-performance Harman Kardon HK 3770 stereo receiver delivers everything you need to drive any home audio system. With analog and digital connectivity, it features high power and offers a built-in, 192 kHz/24 bit DAC. Connect to your home network via Ethernet, playing all your local content over DLNA 1.5 or connect a storage device or any Apple iOS device via USB. Bluetooth® is included for high quality audio streaming from a broad range of devices. And, with built-in AM/FM radio and phono inputs, the HK 3770 eloquently bridges classic and modern audio – making it a truly powerful centerpiece for your home audio system. The HK 3770 also features HARMAN GreenEdge™ technology combines an environmentally friendly design with dramatic energy savings; all while maintaining HARMAN’s premium performance.

Effekten från HK 3770:s strömstarka förstärkare ser till att du får den kraft du behöver för att få det högkvalitativa ljud som du kräver från alla dina uppspelningskällor och elektroniska enheter och som skickas till de högtalare som du väljer.
Få ut det mesta möjliga ur din signalväg med en högupplöst 24-bitars, 192 kHz DAC – som fusionerar det analoga med det digitala i en stereoreceiver så att du får omedelbar kontakt mellan enheter. Med andra ord kan din receiver ta emot allt som du har tillgång till i analog eller digital form – och omdefinierar begreppet "stereoreceiver" samtidigt som systemet förvandlas till en underhållnings-/infotainmentcentral som du utformat.
Njut av fördelarna med traditionella analoga komponenter utan att offra den komfort och precision som moderna digitala medier erbjuder. Fånga ljudet från dina vinylskivor genom en analog grammofoningång samtidigt som du får tillgång till programmeringsmöjligheterna som din vTuner-internetradio erbjuder. Du får tillgång till det bästa från två världar – komplett med alla anslutningsmöjligheter och den interaktivitet som du vill uppleva med dina olika elektroniska enheter. Network DLNA 1.5 och internetradio öppnar dörren till digital tillgång samtidigt som du erbjuds ytterligare interaktivitet genom iOS Direct via USB-ingångar.
HK 3770 kan strömma ljud från praktiskt taget alla bärbara enheter. Tack vare dess integrerade Bluetooth®-teknik kan du ansluta till praktiskt taget alla surfplattor, smarta telefoner eller bärbara datorer.
Harman Kardons Remote-app – tillgänglig från iTunes App Store för iOS®-enheter och Google™Play för kompatibla Android™-enheter – utökar funktionerna för ditt system genom att ansluta till en kompatibel smartmobil eller surfplatta för att styra din HK 3770 – utan att du behöver ta fram fjärrkontrollen. Dessutom är den ett perfekt verktyg för att organisera och spela upp musik på din mobila enhet eller via ditt hemnätverk.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Se bruksanvisningen för AVR 151 eller 151S. Förfarandet förklaras där. Fjärrkontrollen har ett antal förprogrammerade kommandon som kan aktiveras för att styra tv-apparater, skivspelare och andra enheter av olika varumärken.
  • 1. Sätt 3770 i Bluetooth-läge med hälp av Bluetooth-knappen på frontpanelen eller på fjärrkontrollen. 2. Gör en Bluetooth-sökning på telefonen tills du hittar HK3770. Koppla sedan samman med den. 3. Nu kan du välja HK3770 som ljudkälla på din telefon, beroende på telefonmodell. På vissa telefoner kan du börja spela upp musik direkt efter sammankopplingen, så kommer HK3770 att börja sin uppspelning om den är i Bluetooth-läge, vilket syns på frontpanelens display. 4. Du kan kontrollera play/pause etc. från antingen din telefon eller från HK3770:s fjärrkontroll. Om du vill använda HK3770:s fjärrkontroll måste du först trycka på fjärrkontrollens STEREO-knapp för att aktivera rätt fjärrkontrollkoder. Nu kommer ett tryck på PAUSE-knappen på HK3770:s fjärrkontroll att pausa musiken genom att försätta din telefon i pausläge, och du kan återuppta uppspelningen genom att trycka på PLAY-knappen. 5. För att koppla samman en annan källa med HK3770, måste du först inaktivera Bluetooth på den källa som för närvarande är sammankopplad för att möjliggöra en ny sammankoppling.