AVR 151

375-watts, 5.1-kanals, nätverksansluten AV-receiver

Produktspecifikationer

Power requirement
220V – 240V AC/50Hz – 60Hz
Power consumption
<0.5W (standby); 410W maximum
Weight
4.6kg (10 lb)
Frequency range
87.5MHz –108.0MHz
Signal-to-noise ratio (mono/stereo)
70dB/68dB
Distortion (mono/stereo)
0.2%/0.3%
Stereo separation
40dB @ 1kHz
Selectivity (±400kHz)
70dB

Denna 375-watts, 5.1-kanals, nätverksanslutna AV-receiver ser till att din musik, dina filmer och TV-program låter bättre än någonsin. Oavsett om det är frågan om din Blu-ray™-spelare, HD-digitalboxar eller spelkonsol, så vill du få bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. Och du vill att det ska vara enkelt att ansluta allt. Harman Kardon® AVR 151 är en 5.1-kanals, 375-watts, nätverksansluten AV-receiver som ger dig fyra 3D-förberedda HDMI®-ingångar med 4K-pass-through – anslut dem en gång och sedan är det klart. Med DLNA® 1.5 kan du strömma ljud från dina nätverksanslutna enheter och den inbyggda vTuner™-internetradion ansluter dig till en hel värld med ljudunderhållning som finns online. AVR 151 är mångsidig och muskulös och kan pumpa ut upp till 375 watt, med denna kommer du att höra kraftfullt ljud med all den klarhet som du lärt dig älska och förväntar dig av Harman Kardons produkter. Receivern är dessutom lättare tack vare HARMAN GreenEdge™-certifieringen. Du kommer att uppleva en kraftfull effekt, fast nu i en miljövänligare form. Och om du tillhör dem som vill kunna få full kontroll, så finns Harman Kardons Remote-app tillgänglig för nedladdning – då får du friheten att styra din hemmabioupplevelse med hjälp av din egen enhet. Elegant, lätt och kraftfull, Harman Kardon AVR 151 har perfekt balans mellan mångsidighet och vackert ljud.

Den högpresterande AVR 151 AV-receivern pumpar ut 75 watt per kanal för att driva en komplett 5.1-kanals surround-anläggning. Den kan även anslutas till aktiva subwoofrar för att förstärka basen i din musik, dina filmer, HDTV-program, sport- och datorspel. Samtidigt som förstärkaren har kvar Harman Kardons beprövade design med hög strömkapacitet (HCC), ultrabred bandbredd som säkerställer ett exakt, dynamiskt ljud med förbättrad klarhet och realism – även när du spelar mycket högt – ser en digitalt baserad strömförsörjning till att förstärkaren får den kraft som krävs utan vikten av en traditionell strömförsörjning med tunga transformatorer. Resultat blir en receiver med fantastiskt ljud i en kompakt miljövänlig design.
AVR 151 är DLNA 1.5-kompatibel, så att du får möjlighet att leverera ljud via ditt hemmanätverk genom kompatibla enheter som smartmobiler, surfplattor och persondatorer.
AVR 151 har en vTuner-internetradio så att du kan ansluta till en hel värld full med ljudunderhållning som finns online. Så snart du packat upp den ur lådan kan du strömma radiostationer från hela världen och dessutom strömma många radiostationer som bara finns på Internet.
Fyra HDMI-ingångar med 3D och 30/36-bits färgdjup levererar högupplöst digital bild med upplösningar upp till 1080p med naturtroget ljud genom en enda kabel. Det förekommer ingen försämring av bildens eller ljudets kvalitet orsakad av konvertering mellan format, bara den mäktiga Hollywood-upplevelse som dess upphovsmän ville ge dig.
Tack vare USB-porten på fronten kan AVR 151 erbjuda flera alternativ för ljuduppspelning. Anslut en iPhone, iPad eller ett USB-minne för att spela dina lagrade låtar genom ditt hemunderhållningssystem. Dessutom laddar den integrerade USB-porten dina iOS-enheter.
AVR 151 levererar högupplöst ljud som matchar den digitala bildkvaliteten från Blu-ray Disc™-formatet, och tar fram den fulla potentialen hos filmljudspår som formaterats med Dolby® TrueHD och DTS-HD Master Audio™. Det spelar ingen roll vilket läge du befinner dig i eller vilket humör du är på, du lyssnar alltid på ljuduppspelning när den är som bäst.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Nej, uppskalning till 4K är inte möjligt. Specifikationsbladet och webbplatsen nämnde felaktigt att det fanns stöd för denna funktion.
  • HDCP (High Definition Copy Protection) 2.2 blir obligatoriskt för 4K/UHD-innehåll enbart. Första källan blir 4K BD-spelaren från Samsung, som presenterades vid IFA under våren 2016. Vid HDCP 2.2 måste hela kedjan vara kompatibel med arbete från källa till AVR till tv. Om en av enheterna i kedjan inte är HDCP 2.2-kompatibel, kommer spelaren att skala ned innehållet till 1080p. Ingen svart skärm. Detta är åtminstone teorin. HDCP 2.2 är kopieringsskyddad, så det avkodar inte signalen, utan handlar om att förhindra att innehållet kopieras och distribueras på internet. Problemet med HDCP 2.2 är att det är hårdvarubaserat och inte programvarubaserat, så det finns inget som vi kan göra på våra befintliga modeller, som för alla andra AVR-tillverkare eller tv-apparater. Observera att självproducerat 4K-material inte är något problem, eftersom självproducerat material inte har något digitalt HDCP-kopieringsskydd. Det är endast strömmat material och UHD-Blu-ray som inte fungerar, eftersom HDCP-skyddet stoppar signalen i mottagaren.