AVR 151S

375-watts, 5.1-kanals AV-nätverksreceiver

Power Requirement
220V - 240V AC, 50Hz/60Hz
Dimensions (H x W x D – Metric/English)
121mm x 440mm x 300mm (4-3/4” x 17-5/16” x 11-13/16”)
Weight (Metric/English)
Stereo Power
75W per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 1kHz
Multichannel Power(all channels driven)
75W per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 1kHz
High Instantaneous Current Capability
25 Amps
Signal-to-noise Ratio (IHF-A)
75 dB
Slew Rate
40V/sec
PAL
Input Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Output Level/Impedance
1Vp-p/75 ohms
Video Frequency Response (Composite/S-Video)
10Hz – 8MHz (–3dB)
HDMI Version
2.0 + 3D ready

Denna 5.1-kanaliga A/V-receiver med höga prestanda får musik, filmer och TV-program att låta bättre än någonsin. Oavsett om det handlar om din Blu-ray™-spelare, HD-kabelsatellitbox eller spelkonsol så vill du ha den bästa bilden och det bästa ljudet. Och du behöver ett enkelt sätt att koppla in allihop. Harman Kardon® AVR 151S är en 5.1-kanals AV-receiver för nätverk som har fyra 3D-klara HDMI®-ingångar. Koppla in dem en gång för alla så är allt klart. Med den inbyggda Spotify Connect-funktionen kan du strömma musik direkt från ditt Spotify-premiumkonto på din mobil, surfplatta eller dator i samma nätverk och den inbyggda vTuner™-internetradion ansluter dig till en hel värld med onlineljud. Mångsidiga och kraftiga AVR 151S pumpar ut upp till 375 watt och du får ett kraftfullt ljud med den klarhet som du har lärt dig att älska från alla Harman Kardon-produkter. Receivern är lättare också, tack vare HARMAN GreenEdge™-certifiering. Du får ordentligt med kraft, fast i en mer miljövänlig form. Och om du är en av dem som vill ha ännu mer kontroll så kan du ladda ner Harman Kardon Remote-appen. Den ger dig friheten att styra hemmabioupplevelsen från vilken enhet du vill. Harman Kardon AVR 151S är smal, lätt och kraftfull och den perfekta kombinationen av mångsidighet och fantastiskt ljud.

AVR 151S är en AV-receiver med höga prestanda som pumpar ut 75 watt per kanal och driver ett komplett, 5.1-kanals surroundljudsystem. Den kan även kopplas till aktiva subwoofers för att förstärka återgivningen av låga frekvenser för musik, filmer, HDTV-program, sport och videospel. Förstärkaren har tidstestad Harman Kardon HCC-förstärkarkonstruktion (high-current-capacity) med hög strömstyrka och superbred bandbredd för att garantera det mest exakta och dynamiska ljudet med bättre klarhet och realism – även på full volym. Den digitalbaserade strömförsörjningen ger förstärkaren all kraft den behöver utan traditionella nätdelars storlek och tunga transformatorer. Resultatet är en produkt med fantastiskt ljud i ett mindre format som dessutom är miljövänlig.
AVR 151S kan ansluta till kompatibla Apple-enheter – till exempel iPad, iPhone och iPod touch – direkt via USB-porten på framsidan och spelar upp innehållet utan någon extern adapter. AVR 151S har också Spotify Connect så att du kan strömma musik direkt från ditt Spotify-premiumkonto på telefonen, surfplattan eller datorn.
AVR 151S har vTuner™-internetradio som ansluter dig till en hel värld med online-ljudunderhållning. Så fort du plockat upp den ur kartongen kan du strömma radiostationer från hela världen och många radiostationer som bara finns på internet.
Fyra HDMI-ingångar med 3D och 30/36-bitars Deep Color för högupplöst digital video i upp till 1080p med naturtroget ljud via en enda kabel. Det blir inga förluster av video- eller ljudkvaliteten på grund av formatkonvertering – bara total Hollywood-spänning precis som skaparna tänkte sig att du skulle uppleva den.
AVR 151S har fler alternativ för ljuduppspelning tack vare USB-porten på framsidan. Anslut bara en iPhone, iPad eller ett USB-minne och spela upp din lagrade musik genom anläggningen.
AVR 151S ger högupplöst ljud som matchar den digitala kvaliteten på Blu-ray Disc™-skivorna och släpper loss hela potentialen i soundtrack som formaterats med Dolby TrueHD- och DTS-HD Master Audio-kodning. Det spelar ingen roll vilket humör du är på, ljudet kommer alltid att låta optimalt.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Nej, uppskalning till 4K är inte möjligt. Specifikationsbladet och webbplatsen nämnde felaktigt att det fanns stöd för denna funktion.
  • HDCP (High Definition Copy Protection) 2.2 blir obligatoriskt för 4K/UHD-innehåll enbart. Första källan blir 4K BD-spelaren från Samsung, som presenterades vid IFA under våren 2016. Vid HDCP 2.2 måste hela kedjan vara kompatibel med arbete från källa till AVR till tv. Om en av enheterna i kedjan inte är HDCP 2.2-kompatibel, kommer spelaren att skala ned innehållet till 1080p. Ingen svart skärm. Detta är åtminstone teorin. HDCP 2.2 är kopieringsskyddad, så det avkodar inte signalen, utan handlar om att förhindra att innehållet kopieras och distribueras på internet. Problemet med HDCP 2.2 är att det är hårdvarubaserat och inte programvarubaserat, så det finns inget som vi kan göra på våra befintliga modeller, som för alla andra AVR-tillverkare eller tv-apparater. Observera att självproducerat 4K-material inte är något problem, eftersom självproducerat material inte har något digitalt HDCP-kopieringsskydd. Det är endast strömmat material och UHD-Blu-ray som inte fungerar, eftersom HDCP-skyddet stoppar signalen i mottagaren.