Vilken Enchant-soundbar passar dig bäst?

Information om Enchant-serien

Enchant är inte bara en vackert utformad högtalare utan den levererar även ett ljud som är på en helt ny nivå.
Har du alltid velat ha surroundljud men inte de extra högtalarna det innebär? Med funktionen MultiBeam kan du få surroundljud när du behöver det.

Enchant 1300 för större rum

1. Perfekt för större rum som kräver mer tryck i ljudet när du ser film eller lyssnar på musik!
  2. Kraftfullt ljud med 13 kanaler i en högtalare på maximalt 240 W
This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  1. Med MultiBeam-teknik för surroundljud.
  2. 4K HDR10-kompatibel, både HDMI-ingångarna och -utgången (ARC).
  3. HDCP 2.2-kompatibel
  4. Google Cast inbyggt, streama din favoritmusik över din Wi-Fi-anslutning.
  5. Bluetooth 4.2-teknik för enkel streaming från mobila enheter.
  6. Och mycket mer!

Enchant 800 för mindre rum

1. Perfekt för mindre rum för bättre ljud i alla sitiuationer.
  2. Kraftfullt ljud med 8 kanaler i en högtalare på maximalt 180 W
This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  1. Mindre än Enchant 1300 men samma otroliga ljud.
  2. Med MultiBeam-teknik för surroundljud.
  3. 4K HDR10-kompatibel, både HDMI-ingången och -utgången (ARC).
  4. HDCP 2.2-kompatibel
  5. Google Cast inbyggt, streama din favoritmusik över din Wi-Fi-anslutning.
  6. Bluetooth 4.2-teknik för enkel streaming från mobila enheter.
  7. Och mycket mer!
Kategori: Product information