HDMI-funktioner det finns stöd för

HDMI-utgång

Både Enchant 800 och Enchant 1300 har stöd för dessa:
  • HDMI 2.0b-kompatibilitet
  • HDCP 2.2-kompatibilitet (innebär stöd för filmer i 4K Blue-Ray eller streaming med 4K-kryptering)
  • CEC-funktioner (skrolla för att visa stöd)

HDMI-ingångar

Enchant har endast en HDMI-ingång medan Enchant har tre HDMI-ingångar och stöd för följande:
  • HDMI 2.0b.
  • HDCP 2.2 för alla HDMI-ingångsanslutningar (innebär stöd för filmer i 4K Blue-Ray eller streaming med 4K-kryptering)
  • 4K Pass-through.

CEC-stöd

CEC-stöd är endast tillgängligt genom HDMI-anslutningen och vi använder alltid standardprotokoll för våra produkter.
Vi har stöd för dessa:
  • System Standby: När du trycker på "Power off"-knappen på din TVs fjärrkontroll kommer även Enchant-soundbaren att försättas i standby-läge.
  • ARC eller Audio Return Channel: Om du vill ha en TV BOX ansluten direkt till din TV med ARC från TVn till Enchant-soundbaren kommer allt ljud att överföras genom ARC-anslutningen.
    • Om du inte använder HDMI ARC-anslutningen kommer ljud från TV-programmen inte att överföras till Enchant-soundbaren.
  • Styrning av systemets ljud: Använder du din TVs fjärrkontroll för att höja eller sänka volymen kommer detta att synkroniseras med Enchant-soundbaren.
This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
Enchant 1300 är den större modellen och Enchant 800 är den mindre.
Kategori: Product information