Hur kan jag para ihop subwoofern med min JBL BAR om ihopparningen inte görs automatiskt?

Hur kan jag para ihop subwoofern med min JBL BAR om ihopparningen inte görs automatiskt?

Normalt sett görs ihopparningen automatiskt, och det görs när du slår på båda enheterna. Om ihopparningens inte görs automatiskt eller om du måste tvinga fram en ny ihopparning ska du göra på följande sätt: Slå först på soundbar-högtalaren och subwoofern. Om anslutningen avbryts blinkar LED-indikatorn på subwoofern långsamt. Tryck sedan på subwooferns CONNECT-knapp för att aktivera ihopparningsläget. Subwooferns LED-indikator blinkar snabbt. Håll därefter in DIM DISPLAY-knappen på fjärrkontrollen i 5 sekunder följt av korta tryck på knapparna BAS+ och BAS- i nämnd ordning. På displayen visas ”IHOPPARNING”. Om anslutningen lyckas övergår subwooferns LED-indikator till fast sken och soundbar-högtalarens display visar ”KLAR”. Om anslutningen misslyckas fortsätter subwooferns indikator att blinka. Upprepa slutligen stegen ovan om sökning och anslutning misslyckas. Om du fortfarande har problem med ihopparningen ska du försöka stänga av alla trådlösa enheter du har hemma och sedan försöka igen. Detta innebär alla routers, TV-apparater med trådlösa funktioner, telefoner, datorer, mm. Eftersom överbelastning av 2,4 GHz-frekvensen ofta orsakar problem idag kan eliminering av all denna aktivitet skapa utrymme för att högtalaren ska kunna göra sin anslutning och du bör då kunna para ihop den utan problem. Därefter kan du slå på enheterna igen. Ofta fungerar allt fint efter det, och om inte så vet du då vilka enheter som skapar störning.