AKG Lyra

Ultra-HD flerläges USB-mikrofon

Produktspecifikationer

Överföringsprotokoll
USB 2.0
Omvandlare
Fyra egenutvecklade mikrofonkapslar med permanentpolariserade magneter
Upptagningslägen
Valbara
Frekvensåtergivning
20–20 000 Hz
Bitdjup/samplingshastighet
24 bit/192 kHz
Max SPL, mikrofon
129 dB SPL (0,5 % THD)
Strömförbrukning
5 V USB/75 mA
Hörlursimpedans
16 ohm
Uteffekt, hörlursutgång (rms)
43 mW
THD, hörlurar
<0,009 %
Frekvensåtergivning, hörlurar
20–22 000 Hz
Hörlurar, förhållande signal/brus
98,0 dB
Höjd
247,5 mm
Bredd
107,9 mm
Längd
152,5 mm

Centrum i ditt kreativa universum

Oavsett om du producerar podcast-sändningar, YouTube-videor, liveströmning eller spelar in nästa hitlåt, kan du låta som ett proffs med AKG Lyra Ultra HD flerläges USB-mikrofon. I mer än 70 år har världens mest kända inspelningar och framträdanden fångats upp med AKG-mikrofoner. Nu är det din tur. Koppla bara in Lyra i din PC, Mac, telefon eller surfplatta så är du redo att sätta igång. Systemkrav: Windows 8 eller senare, Mac OS 10.7 eller senare, Android 9 eller senare, iOS 10 eller senare. Stöd för iOS kan kräva Apple-kameraanslutningssats, stöd för Android kan kräva OTG-adapterkabel som säljs separat. Maximal 24 bit/192 kHz-ljudkvalitet är beroende av kapaciteten hos värdenhet och programvara.

Högupplösta 24 bit/192 kHz-omvandlare
Mikrofonmönster med fyra kapslar ger fyra användarvänliga upptagningsmönster
Smart ”plug-and-play”-inställning och styrning med stöd för Mac® och PC, plus surfplattor och telefoner med iOS® och Android™
Medhörning utan fördröjning vid inspelning, med full kontroll över utgångsvolym, mikrofonförstärkning och dämpning
Använd det medföljande bordsstativet eller montera på ett vanligt mikrofonstativ
Stil som är redo för kameran och ser bra ut på bild
Innehåller ljudproduktionsprogrammet Ablon Live 10 Lite