DMS300 Microphone Set

Åttakanaliga 2,4 GHz digitala trådlösa mikrofonsystem

Produktspecifikationer

Bärvågsfrekvens
Digital 2,4 GHz
Kryptering
256-bitars AES
Samtidig funktion
Ja, upp till 8 system samtidigt
Arbetsområde
30 m
Fördröjning
<=2,9 ms
Val av frekvens/kanal
Adaptivt kanalval
Trådlös variation
Antenn, tid, frekvens
Frekvensåtergivning
70 Hz–20 KHz + 1/-3 dB
Dynamiskt omfång
116 dB vid 1 KHz
Signal/brus
>90 dBA
Rackmontering
Ja, med tillvalbar rackmonteringssats
Batteri
2 x AA Alkaline
Batteritid
12 tim
Mikrofonhuvud
Fast P5 mikrofonhuvud med pneumatisk stötdämpning
Mottagarens mått
200 x 183 x 44 mm (7,9 x 7,2 x 1,7 tum)
Mottagarens vikt
0,404 kg (0,89 lb)
Sändarens mått
51 x 250 mm (2,0 x 9,8 tum)
Sändarens vikt (inkl. batterier)
0,297 kg (0,65 lb)

Inga mer kablar

AKG DMS300 professionella digitala trådlösa system för artister och presentatörer ger såväl AKG professionell ljudkvalitet som fyrkanalig säker, licensfri överföring på 2,4 GHz-bandbredd med avancerade säkerhetsfunktioner, utökad batteritid och enkel användning. DMS300 finns i två utföranden: med en högkvalitativ handhållen AKG-mikrofon eller med kroppsenhet. Kroppsenheten är klar för instrument och kan även kombineras med en mängd AKG headset eller clip on-mikrofoner (säljs separat) för sångare och presentatörer. Baserat på över 70 års utveckling av mikrofoner och med 24-bitars/48 kHz okomprimerad ljudkodning erbjuder DMS300 ett kristallklart ljud av studiokvalitet utan några störningar som förekommer med analoga trådlösa system. I kombination med ultralåg latens gör dessa funktioner DMS300 till ett nöje för sångare och musiker. Med signalsäkerheten som erbjuds genom AES 256-bitars kryptering kan presentatörer också känna sig trygga i konfidentiella sammanhang. Oöverträffad autenticitet och prestanda gör AKG DMS300 till det idealiska trådlösa alternativet för framträdande musiker, presentatörer för styrelser och företag, kyrkor, träningsinstruktörer, utbildare och alla andra som önskar både ljud av studiokvalitet och rörelsefrihet på scenen.

Den trådlösa världen utvecklas ständigt och utmanar analoga trådlösa mikrofonsystem genom allt tätare frekvensallokeringar. AKG DMS300 digitala trådlösa system arbetar på det globalt licensfria frekvensbandet 2,4 GHz.
DMS300-systemen har utvecklats från grunden för intuitiv användning med högupplöst LCD-skärm på frontpanelen för enkel uppsättning, medhörning och styrning. Hopparning av kanaler sker enkelt med tryckknapp med kanalnummerdisplay för enkel indikering. Med adaptivt kanalval slipper du gissa var tillgängliga trådlösa kanaler är placerade. Upp till åtta DMS300-system kan synkroniseras och användas samtidigt.
Kristallklart ljud av studiokvalitet: den handhållna sändaren har en tillförlitlig AKG mikrofonkapsel och utvecklad akustik och erbjuder 24-bitars/48 kHz upplösning och en linjär frekvensåtergivning. Digital överföring innebär även att du slipper alla störningar från omgivningen som förekommer i traditionella analoga trådlösa system.
Lämnar du känsliga uppgifter? Du kan lita på DMS300 med inbyggd avancerad 256-bitars kryptering som skyddar din signal och garanterar privat trådlös ljudöverföring. Utmärkt för konfidentiella företags och styrelseuppsättningar.