Omni 10 Plus

Trådlös HD-högtalare

Element
1 x 90 mm baselement, 1 x 19 mm diskantelement
Effekt
1 x 25 W för baselement, 1 x 25 W för diskantelement
Frekvensåtergivning
52 Hz–20 kHz (-3 dB)
Vikt
1 333 g
5G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
5,15–5,35 GHz, 5,470–5,725 GHz,
5,725–5,825 GHz
5G Wi-Fi-sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
5G Wi-Fi-modulering
OFDM, BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Kompatibilitet med 5 G Wi-Fi-nätverk
IEEE 802,11 n/ac
2,4G Wi-Fi-sändarfrekvensområde
2 412–2 472 MHz (2,4 GHz ISM Band, USA 11 kanaler, Europa och övriga 13 kanaler)
2,4G Wi-Fi-sändareffekt
<20 dBm (EIRP)
2,4G Wi-Fi-modulering
OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2,4G Wi-Fi-nätverkskompatibilitet
IEEE 802.11b/g/n
Elementstorlek (mm)
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
Impedans (ohm)
Antal element per öra
Mått (B x D x H)
181 x 159 x 166 mm
Ingångar
Bluetooth®, Aux-in, Wi-Fi, Ethernet
Bluetooth®-sändarens frekvensområde
2 402–2 480 MHz
Bluetooth®-sändareffekt
<4 dBm
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Strömförsörjning
19 V DC, 3,0 A
Strömförbrukning i viloläge
<3,0 Watt
Batterikapacitet (mAh)
Laddningstid (h)
Auto-avstängning
Bluetooth
Chromecast Built-in
Google Assistant
Multiroom
Vattentät
Wi-Fi

Strömma enkelt din musik trådlöst var du vill hemma

Med Harman Kardon Omni 10+ kan du enkelt installera ett trådlöst HD-musiksystem. Du får också tillgång till musiktjänster som Spotify Connect och Chromecast built-in. Omni 10+ är enkel att koppla in och är det snabbaste sättet att göra din musik trådlös var du vill hemma med en eller många högtalare!

Strömma din musik avbrottsfritt överallt hemma och till vilken Harman Kardon Omni+ trådlös HD-produkt du vill. Lyssna på olika musik i alla rum hemma.
Strömma dina favoritlåtar och spellistor trådlöst hemma med Spotify Connect och med Spotify-appen som fjärrkontroll. Funktionen Spotify Connect förutsätter abonnemang på Spotify Premium.
Med Chromecast built-in kan du sända din favoritmusik, radiokanaler och podcast-stationer från din mobila enhet till dina högtalare. Chromecast built-in kan kräva abonnemang.
Harman Kardon Omni 10+ stöder 24 bit/192 kHz HD-ljudströmning. Njut av en överlägsen ljudupplevelse med högre ljudkvalitet än från en CD.
Installera ditt system enkelt och styr det med Harman Kardons Controller-app. Med stöd även för WAC på Apple-enheter och anvisningar steg-för-steg i appen kommer du snabbt igång med att strömma din musik.
Stöder senaste trådlösa hemnätverkstekniken 802.11AC och dual band-Wi-Fi (både 2,4 GHz och 5 GHz) vilket ger en snabbare och mer stabil nätverksuppkoppling
Anslut vilken enhet som helst via Bluetooth eller kabel med 3,5 mm-kontakt till Omni 10+ så strömmas din musik trådlöst till andra Harman Kardon Omni+-högtalare i hemmet
Gå från rum till rum och din favoritmusik följer dig genom en knapptryckning. Tryck bara på Link-knappen för att starta uppspelningen. Du behöver inte plocka fram telefonen, tryck bara på knappen.

Vanliga frågor och Så här går det till

33 resultat