JBL PartyBox Stage 320

Bärbar partyhögtalare med kraftfullt JBL Pro-ljud, spännande ljusspel, stänkskyddande hölje, utbytbart batteri, teleskophandtag och hjul

Såld från 2024 tills nu

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Uteffekt (W)
240
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
40Hz - 20kHz (-6dB)
Mått (cm)
33.5 x 67 x 38.5
Mått (inch)
13.3 x 26.3 x 15.2
Vikt (kg)
16.5
Vikt (lbs)
36.38
Bluetooth-version
5.4
Laddningstid (h)
3
Speltid (h)
18
3,5 mm ljudingång
Ja
Bluetooth
Ja
Karaoke-funktion
Ja
Ljusshow
Ja
Multi-point Connection
Ja
Stänksäker
Ja
IPX-klassificering
IPX4
Supports Auracast
Ja
Gitarringång
Ja
Mikrofoningång
Ja
Dubbla mikrofon- och gitarringångar
Ja
Strömkabel (typen beror på region)
Ja
AI Sound Boost
Ja

Ta partyt dit du vill

Med JBL PartyBox Stage 320 kan du komma igång med festen när som helst, var som helst. Förvandla alla utrymmen, både inomhus och utomhus, till ett dansgolv. Det kraftfulla JBL Pro-ljudet och stor dunkande bas fyller en bred ljudbild och får publiken att röra på sig och imponeras av ett adaptivt ljusspel med virvlande stjärnljus, coola ljusspår och fantastiska stroboskopeffekter i takt med musiken. Gör ett eget scenframträdande med mikrofon- och gitarringångarna. Du kan styra feststämningen hela natten med roliga interaktiva partyeffekter. Med det solida teleskophandtaget och de breda, robusta hjulen kan du rulla JBL PartyBox Stage 320 nästan vart som helst. Den stänkskyddade konstruktionen innebär att lite regn inte hindrar det roliga. Det bästa av allt är att den ger upp till 18 timmars speltid – och om det trevliga fortsätter kan du bara byta ut det utbytbara batteriet och fortsätta. För ännu större fester är det enkelt att ansluta eller använda JBL PartyBox-appen för trådlös anslutning av flera högtalare med JBL Auracast™. Samla människor och förhöj upplevelsen med JBL PartyBox Stage 320.

Rocka loss med kraftfullt JBL Pro-ljud från två 6,5-tums baselement som ger ren, exakt och djup bas även på högsta volym och ett par 25-mm domediskanter som ger en kristallklar diskant. Oavsett om ni är inomhus eller utomhus kan du fylla ett utrymme lika stort som en tennisbana med musik.
Ta allt det ljudet och lägg till ett spännande ljusspel med stjärnljus, coola ljusspår och stroboskopiska ljuseffekter – allt synkroniserat med musiken.
Fest från skymning till gryning med upp till 18 timmars speltid på en enda laddning. Och om det inte räcker, byt bara ut batteriet* och fortsätt dansa. Eller så kan du förlänga speltiden med 2 timmar efter bara 10 minuters snabbladdning. *Utbytbara batterier säljs separat
Rulla upp till festen med breda, robusta hjul och ett greppvänligt teleskophandtag som du kan dra ut eller skjuta in när du behöver.
Med JBL PartyBox Club 320 kan du festa med vänner i parken eller på stranden då den är stänkskyddad enligt IPX4, vilket innebär att lite regn inte hindrar det roliga.
Få största möjliga nöje av din högtalare. AI Sound Boost analyserar den inkommande signalen i realtid medan en AI-algoritm används för att förutsäga högtalarnas rörelse och effektsvar. Det driver elementet till sin maximala kapacitet och utnyttjar dynamikomfånget för ett bättre och kraftfullare ljud. Det ger också minskad förvrängning, även vid hög ljudvolym, med maximal baseffekt och ljudstyrka.
Vill du ha ännu mer dundrande Original JBL Pro Sound? Parkoppla två högtalare i stereo för en bredare ljudbild. För de största evenemangen kan flera JBL Auracast-kompatibla PartyBox-högtalare anslutas trådlöst med Auracast™.
Mixa med en live-talang. Det är lätt att sjunga och spela tillsammans med gitarringång och dubbla mikrofoningångar. Med karaoke EQ-justering och det inbyggda ljusspelet kommer alla att låta – och se ut – som superstjärnor.
Med JBL PartyBox-appen är det enklare än någonsin att styra musiken, uppdatera inställningarna och skapa en perfekt feststämning genom inställning av ljusspelets färger och mönster.
JBL PartyBox Stage 320 innehåller återvunnen plast. Den är också förpackad i FSC-certifierat papper tryckt med sojabläck.