AKG Ara

Professionell USB-kondensatormikrofon med två upptagningsmönster

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Mikrofonöverföringsprotokoll
USB 2.0
Mikrofontransducer
Två bakåtriktade plåtar med fast laddning, permanenta polariserade kondensorkapslar
Ljudupptagningslägen, mikrofon
Valbart; framåtriktat, framåt- och bakåtriktat
Frekvensåtergivning, mikrofon
20 Hz–20 kHz
Bitdjup/samplingsfrekvens, mikrofon
24-bitars/96 kHz (Harmans tekniska specifikationer på förpackningen till AKG Ara anger felaktigt att denna mikrofon har stöd för 192 kHz. Rätt specifikation är 96 kHz. Harman arbetar aktivt med att korrigera detta fel och de nya, korrigerade AKG Ara-förpackningarna kommer att vara tillgängliga efter den 1 november 2021.)
Maximal ljudtrycksnivå, mikrofon
120 dB (0,5 % THD)
Matningskrav/strömförbrukning, mikrofon
5 V USB, 75 mA
Utgångsimpedans, hörlurar
16 ohm
Uteffekt (rms), hörlurar
12 mV (16 ohm)
Total harmonisk distorsion (THD), hörlurar
0,03 % (USB-ingång –20 dB FS); 0,35 % (akustisk ingång
Frekvensåtergivning, hörlurar
20 Hz–20 kHz
Signal/brus-förhållande, hörlurar
91 dB (USB-ingång); 76 dB (akustisk ingång 94 dB FS)
Förpackningens mått (L x B x H)
182 x 114 x 221 mm
Produktvikt
0,665 kg

Fantastiskt ljud för alla användningsområden

AKG Ara är en USB-mikrofon med två upptagningsmönster som poddskapare, bloggare, dataspelare och musiker kan använda för att spela in proffsigt ljud i hög upplösning direkt från stationära datorer. Oavsett om du streamar eller spelar in kan ger 24-bitars ljud i 96 kHz-upplösning kristallklart tal och fantastiska sång- och instrumentspår. Aras dubbla upptagningsmönster gör att du kan fokusera på enskilda röster eller instrument eller alla i rummet: Välj det framåtriktade mönstret (kardioid) för att i huvudsakligen fånga upp ljud rakt framför mikrofonen samtidigt som du filtrerar bort ljud från andra håll. Använd det framåt- + bakåtriktade (rundupptagande) mönstret för att fånga upp ljud runt hela mikrofonen, till exempel flera högtalare eller en grupp av artister. Använd Ara på en stationär dator, med mikrofonbom eller stativ eller till och med när du är på resande fot med hjälp av en tillvalsadapter och din mobila enhet. Tack vare USB och klasskompatibla element är plug and play-anslutningen precis så enkel som den ska vara.

24-bitars/96 kHz-omvandlare för hög upplösning
Mikrofonmönster med två kapslar ger två användarvänliga upptagningsmönster
Intuitiv plug and play-konfiguration och användning med stöd för Mac® och PC såväl som iOS®- och Android™-baserade surfplattor och telefoner
Medhörning utan fördröjning vid inspelning, med full kontroll över utgångsvolym, mikrofonförstärkning och dämpning
Använd det medföljande bordsstativet eller montera på ett vanligt mikrofonstativ
Stil som är redo för kameran och ser bra ut på bild
Ableton Live 11 Lite-programvara för ljudproduktion ingår