Anslutningen till trådlösa nätverket har tappats eller så ansluter den inte längre

Anslutningen till trådlösa nätverket har tappats eller så ansluter den inte längre

Anslutningen till trådlösa nätverket har tappats eller så ansluter den inte längre

Om du tappar anslutningen till det trådlösa nätverket eller om du nyligen bytt namn eller lösenord på det, eller till och med bytt internetleverantör, kan du behöva konfigurera din Citation-enhet igen.
Följ stegen nedan för att försöka lösa problemet och ansluta till enheten igen.

1. Öppna din Google Home-app Appen Google Home.
  2. Knacka på Enheter Enheter i övre högra hörnet för att se dina tillgängliga enheter.
  3. Skrolla för att hitta Citation-enhetskortet.
  4. Knacka på SET UP och slutför stegen.
  5. All tidigare inställningar och kontoinformation är fortfarande kopplade till högtalaren. Du behöver bara lägga till den till det trådlösa nätverket igen.