Onyx Studio

Trådlöst högtalarsystem med uppladdningsbart batteri

Produktspecifikationer

Bi-Amplification
4X15W
Power Adaptor
19V, 2.0A
Frequency responce
60Hz - 20kHz
Transmitter power
less than 4dBm
Speaker Impedence
4 ohms
Subwoofer Height (mm)
260 mm
Subwoofer Width (mm)
161 mm
Subwoofer Depth (mm)
280 mm
Transducers
2X3 woofers, 2x3/4 tweeters, 2x passive radiators
Power Consumption (Standby)
38W maximum less than 1w standby
Number of Channels
4
Power Requirement
100 - 240V AC, 50/60Hz
Maximum SPL
95 db @1m

Iconic, transportable, wireless speaker system with Bluetooth® connectivity.

Ikonisk design. Portabelt ljud. Trådlös anslutning till favoritenheter med Bluetooth®. Harman Kardons Onyx Studio är det optimala ljudsällskapet för alla dina smarta Bluetooth®-enheter och fyller rummet med ett fylligt ljud från 4 aktiva högtalare och dubbla passiva element. Dess enormt eleganta utseende döljer all den trådlösa tekniken på insidan som gör att du kan ansluta till alla Bluetooth®-förberedda enheter.

Harman Kardons prisvinnande designspråk i elegant, balanserad form.
Fantastisk ljudåtergivning av äkta, naturligt ljud.
Pålitlig trådlös anslutning utan avbrott.
Upp till 5 timmars speltid så att du kan spela i hemmet – eller precis var som helst utan extern ström.