Kan jag återställa Omni 10+, Omni 20+ och Omni 50+ och hur går det till?

Kan jag återställa Omni 10+, Omni 20+ och Omni 50+ och hur går det till?

Det finns en återställningsknapp på undersidan av högtalarna Omni 10+ och Omni 20+. Håll in knappen i 5 sekunder för att återställa din Omni-produkt till fabriksinställning. Alla produktinställningar, WiFi- och Bluetooth-anslutningar kommer att tas bort. Gör enligt följande för att återställa OMNI 50+-högtalaren: Håll knapparna ”Källa”, ”Vol+” och ”Vol-” intryckta samtidigt. OMNI 50+ stängs av vilket visar att återställning av produkten har lyckats. Slå sedan på strömmen till OMNI 50+ genom att trycka in ”På”-knappen. Nu kan du enkelt ställa in produkten igen för ditt Wi-Fi-hemmanätverk.